НБУ курс:

USD

41,25

+0,03

EUR

45,71

--0,44

Готівковий курс:

USD

41,51

41,44

EUR

46,30

46,11

ПриватБанк, WOG і Visa запустили проєкт підтримки малого та середнього бізнесу Business GO

ПриватБанк, WOG і Visa запустили проєкт підтримки малого та середнього бізнесу Business GO
Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з питань корпоративного бізнесу та МСБ. Фото: пресслужба ПриватБанку

В Україні стартував перший партнерський проєкт підтримки малого та середнього бізнесу, започаткований ПриватБанком, WOG і Visa. Учасниками програми стануть бізнес-клієнти банку та підприємці, які відкриють собі нову цифрову картку Visa Business GO.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Зазначається, що цифрова картка Visa Business GО відкривається до поточного рахунку та автоматично підключається до пропозицій партнерів банку.

Щоразу, розраховуючись карткою з особистих коштів чи кредитного ліміту в мережі партнерів, клієнт отримуватиме вигідні пропозиції та знижки.

Так, у разі оплати карткою Visa Business GO в мережі АЗК WOG клієнт отримає знижку на кожен літр пального (6 грн – на бензин і дизель, 3 грн – на газ). ПДВ на суму знижки не нараховуватиметься.

При цьому розрахуватися за пальне власники картки Visa Business GO зможуть одразу в мобільному застосунку. Знижка нараховуватиметься автоматично (без додаткового використання картки PRIDE).

Як відкрити карткуBusiness GO 

Як повідомляють у ПриватБанку, відкрити цифрову картку Visa Business GO можна миттєво у вебверсії "Приват24 для бізнесу". Для цього потрібно перейти в меню "Картки – Бізнес-картки – Додати картку", вибрати тип картки Digital (Visa Business GO) та дотримуватися підказок на екрані.

Оформлення картки безкоштовне, немає комісії банку за обслуговування та будь-які розрахунки карткою. 

Картка з’явиться в гаманці протягом 3–5 хвилин. Її можна відразу додати до Apple Pay або Google Pay. Картку Visa Business GO можна використовувати як додаткову в підприємницькій діяльності чи зробити основною.

"Перша в Україні партнерська програма підтримки малого бізнесу Business GO поєднує в собі можливості сучасних технологій та щире прагнення допомогти бізнесу в складні часи, дає відчутні переваги тим бізнес-клієнтам, які активно користуються цифровими банківськими продуктами та сервісами", – наголошує Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з питань корпоративного бізнесу та МСБ.

"Картка Visa Business GO – це про зручність та економію під час заправки якісним пальним на АЗК WOG. А ще це про спрощення документообігу для підприємців", – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Нагадаємо, клієнти ПриватБанку зможуть отримати щомісячний кешбек до 25 тис грн за отримання чи відправку міжнародних переказів на картку Visa.