НБУ курс:

USD

41,37

+0,02

EUR

46,04

+0,05

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

Український фінтех-стартап IN1 залучив $6 мільйонів фінансування

Український фінтех-стартап IN1 залучив $6 мільйонів фінансування
Український фінтех-стартап IN1 залучив $6 мільйонів фінансування

Інноваційний фінтех-стартап IN1, який заснований двома українцями, оголосив про успішне завершення раунду Seed фінансування. Компанія залучила $6 мільйонів від приватних інвесторів для подальшого розвитку своєї революційної платформи, яка спрощує управління фінансами, об'єднуючи традиційні та криптовалютні рахунки в одному мобільному додатку.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це йдеться у релізі компанії.

Платформа IN1 дозволяє користувачам керувати картками та рахунками різних провайдерів фінансових послуг, а також підтримує фіатні валюти й криптовалюти. Однією з ключових переваг продукту є перша у світі картка, що дозволяє здійснювати платежі як у фіатних, так і в цифрових валютах із можливістю швидкого перемикання між ними.

Компанія активно працює над залученням міжнародних партнерів, співпрацюючи з фінансовими установами та технологічними провайдерами. IN1 отримала ліцензію VASP на торгівлю та зберігання криптоактивів, що гарантує високі стандарти безпеки.

За словами співзасновниці та генеральної директорки IN1 Світлани Монастирської, залучені кошти підуть на фінальне доопрацювання продукту та запуск MVP для користувачів в Україні та Європі. У майбутньому компанія планує розширюватися на ринки Близького Сходу, Північної Африки та Азії.

Повідомляється, що IN1 готується впроваджувати нові функції, такі як робо-едвайзер, інструменти для управління фінансами на базі штучного інтелекту та партнерські пропозиції через IN1 Хаб, що сприятиме подальшому розвитку фінансової екосистеми.

Про IN1

IN1 - це глобальна інноваційна платформа для управління фіатними (традиційними) грошима та криптовалютами. Використовуючи передові технології вона безперешкодно інтегрується з іншими провайдерами фінансових послуг, дозволяючи користувачам легко керувати всіма своїми картками та рахунками в одному зручному мобільному додатку.

Також платформа пропонує фіатні рахунки (для традиційних валют, наприклад EUR, USD, PLN), криптогаманець та першу у світі картку для розраховування як фіатом так і криптовалютами із легким перемиканням між ними. IN1 відповідає найвищим стандартам регуляторних вимог і забезпечує передові заходи безпеки для захисту коштів користувачів.

Додамо, що більшій половині українських стартаперів їхні проєкти не приносять доходи, водночас для залучення коштів інвестори просять фаундерів надавати фінансові результати продуктів. Тому стартапи можуть застрягати на Pre-Seed раунді та роками вкладати власні гроші у розробку або закритися взагалі — це стається з 99% з них в перші роки після запуску. В середньому, лише 1% українських стартапів доходить до другого раунду інвестицій.