НБУ курс:

USD

41,20

+0,01

EUR

44,96

--0,07

Готівковий курс:

USD

41,49

41,43

EUR

45,50

45,35

В Україні запускають безкоштовну школу бізнесу для військових

В Україні запускають безкоштовну школу бізнесу для військових

Приватбанк у партнерстві з Європейською Бізнес Асоціацією, "OLX Україна" та Mastercard започаткували "Бізнес-школу для захисників" на Privatbank Business Platform, йдеться у повідомленні фінустанови.

Створення освітнього проєкту має надасти українським військовослужбовцям та ветеранам знання, інструменти та підтримку для успішного переходу до цивільного життя завдяки підприємництву.

Зазначається, що онлайн-курс буде безплатним для захисників та захисниць. Його також зможуть пройти рідні військових, які взяли на себе керування бізнесом в тилу, поки їхні близькі люди на фронті. Навчання стартує 22 жовтня.

У Приватбанку вказують, що хочуть допомогти військових реалізувати свої підприємницькі мрії завдяки використанню вже набутих навичок та розвитку нових. Там переконані, що створення власної справи є шляхом, на якому захисники зможуть знайти і економічну незалежність, і метод адаптації до життя після війни, а також є інвестицією в зміцнення майбутнього економіки України.

В свою чергу, в ЄБА вказують, що у 43% малого і середнього бізнесу є співробітники в лавах Збройних сил України, і після повернення до мирного життя їх частині будуть потрібні навчання або перекваліфікація, в чому може допомогти новий освітній проєкт вже зараз.

Нагадаємо також, що 15 жовтня розпочинається навчання за програмою від Google "Основи кібербезпеки для бізнесу", доповненою практичним семінаром зі штучного інтелекту.