НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Виробник пластикового посуду Tupperware збирається оголосити про банкрутство – Bloomberg

Виробник пластикового посуду Tupperware збирається оголосити про банкрутство – Bloomberg
Фото: ua.depositphotos.com

Всесвітньо відомий виробник пластикового посуду Tupperware готується подати заяву про банкрутство вже до кінця поточного тижня.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела.

Агентство пише, що компанія піде на такий крок після багаторічних зусиль щодо відродження бізнесу на тлі зниження попиту.

Підготовка до банкрутства послідувала за затяжними та невдалими переговорами між Tupperware та її кредиторами про те, як реструктуризувати борг на суму понад 700 мільйонів доларів.

Протягом багатьох років Tupperware попереджала про сумніви у своїй здатності залишатися в бізнесі. У червні компанія планувала закрити свій єдиний завод у США та звільнити майже 150 співробітників. Минулого року у Tupperware змінився головний виконавчий директор та кілька членів ради директорів у рамках зусиль із перетворення бізнесу.

Про компанію Tupperware

В 1946 році компанія Tupperware представила свої пластикові вироби широкому загалу. Бренд увірвався в американські будинки переважно завдяки розпродажам, організованим жінками з передмість.

Протягом майже 80 років своєї діяльності Tupperware значною мірою покладалася на прямі продажі цілої армії продавців-аматорів. За даними регулювальних органів, станом на 2022 рік у Tupperware налічувалось понад 300 000 незалежних продавців.

Фото: ua.depositphotos.com