Двадцять українських підприємців змагаються за 100 тисяч грн від GET Business Festival

Двадцять українських підприємців змагаються за 100 тисяч грн від GET Business Festival
Двадцять малих підприємців України пройшли у другий етап конкурсу "100 тисяч грн на розвиток бізнесу" та тепер змагаються за вихід у фінал. Ти можеш їм допомогти!

Сьогодні малому бізнесу як ніколи потрібна підтримка, зокрема фінансова. Розуміючи це, великий фестиваль для малого та середнього бізнесу GET Business Festival, що відбудеться 14 липня у Києві, у Pochayna Event Hall, та бізнес-портал Delo.ua розігрують 100 тисяч гривень серед українських малих підприємців на розвиток їх справи.

"Ми отримали безліч заявок від підприємців з різних куточків України та попередньо відібрали з них двадцять, які відповідають критеріям конкурсу. Тепер ми визначаємось з десяткою фіналістів, які 14 липня презентують себе на GET Business Festival, де і буде визначений переможець!" — розповідають організатори конкурсу. 

7 липня — останній день, коли можна підтримати одного з 20 учасників конкурсу своїм голосом, після чого будуть визначені 10 переможців за методикою: 50% оцінки — результат онлайн-голосування читачів на сайті  delo.ua, та 50% — результат оцінки редакції видання. Подивитись візитівки всіх учасників конкурсу та проголосувати за одного з них можна за посиланням

14 липня 10 фіналістів будуть запрошені у Pochayna Event Hall на великий фестиваль для малого та середнього бізнесу  GET Business Festival, де презентують свій проект перед учасниками фестивалю та експертним журі, які і визначать остаточного переможця конкурсу, який на сцені фестивалю отримає сертифікат на отримання призового фонду в 100 тисяч грн. Вболіваємо за кожен проект та кожному бажаємо успіхів! 

Фестиваль бізнес-досвіду GET Business Festival  відбудеться 14 липня 2021 року у Pochayna Event Hall в Києві. Серед хедлайнерів — засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький, виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, СЕО компанії SHABO Гіоргі Іукурідзе,  голова ради директорів Darnitsa Group Дмитро Шимків та ще 70 бізнес-практиків, які поділяться своїм успішним досвідом ведення бізнесу з усіма, хто хоче розвивати свою власну справу! Приєднуйся за посиланням, аби за один день перейняти досвід успішних українських підприємців!