НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Binance підтвердила запуск міні-гри в Telegram

Binance підтвердила запуск міні-гри в Telegram
Фото: Freepik

Криптовалютна біржа Binance підтвердила запуск міні-гри під назвою Moonbix у месенджері Telegram. Про це йдеться у повідомленні біржі у Х.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Ми знаємо, що наша майбутня міні-гра Moonbix для Telegram з’явилася раніше запланованого терміну. Ми раді реакції спільноти, але наразі продовжуємо вдосконалювати продукт для забезпечення найкращого користувацького досвіду під час офіційного запуску", - йдеться у повідомлені Binance.

Команда вибачилася за завдані незручності та пообіцяла розглянути індивідуальні випадки постраждалих користувачів. Компанія також попередила про наявність ботів, які імітують Moonbix, і закликала бути обережними.

"Ми дуже цінуємо ваше терпіння, і офіційний реліз буде оголошено найближчим часом", — додали у Binance.

Про Moonbix

Moonbix — це нова міні-гра, розроблена криптовалютною біржею Binance для платформи Telegram. Гра інтегрована в месенджер Telegram, що дозволяє користувачам взаємодіяти з криптовалютним світом через розважальні елементи.

Ігровий процес передбачає виконання різноманітних завдань і квестів, пов'язаних з криптовалютами. Гравці можуть заробляти або використовувати віртуальні токени, які можуть бути з’єднані з реальними криптовалютами.