НБУ курс:

USD

41,21

+0,01

EUR

45,05

--0,08

Готівковий курс:

USD

41,45

41,40

EUR

45,55

45,44

У "Дії" вже нарахували понад 73 млн грн кешбеку від держави

У "Дії" вже нарахували понад 73 млн грн кешбеку від держави
Ілюстрація: "Дія"

Загальна сума нарахованих коштів під час бета-тестування програми "Національний кешбек" у застосунку "Дія" становить 73,26 млн грн. Нарахування бачать вже майже 1,2 млн користувачів.

 За цей час в 11 банках було випущено понад 2 млн карток, йдеться у повідомленні "Дії".

До програми також приєдналися сотні магазинів та понад 1300 українських виробників, які додали 260 тисяч товарів. 

Очільник Мінцифри Михайло Федоров нагадав, що для участі в програмі потрібно відкрити картку "Зроблено в Україні" у банку і активувати її в "Дії", після чого кешбек нараховуватиметься автоматично.

Нагадаємо, що бета-тестування програми "Національний кешбек" почалося 2 вересня 2024 року і тривало понад місяць. 11 жовтня вона стартувала офіційно.

Програма реалізується під координацією Міністерства економіки за участі Міністерства цифрової трансформації, Державної податкової служби, Ощадбанку та інших уповноважених банків. Технологічними партнерами виступають міжнародні платіжні системи Mastercard та Visa.

З 20 жовтня українці зможуть витрачати накопичені кошти на комунальні послуги, медицину, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно або задонатити на підтримку Збройних сил України чи інвестувати у військові облігації.

Про те, як отримувати кешбек від держави, читайте в матеріалі Delo.ua.