НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

Уряд перейменував Мінкультури та Мінінфраструктури: як називатимуться

Уряд перейменував Мінкультури та Мінінфраструктури: як називатимуться
Фото: ua.depositphotos.com

Кабінет міністрів України перейменував Міністерство культури та інформаційної політики та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це йдеться у відповідній постанові уряду №1028.

Так, Кабмін постановив перейменувати Міністерство культури та інформаційної політики на Міністерство культури та стратегічних комунікацій.

В свою чергу Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури називатиметься Міністерством розвитку громад та територій.

Також, згідно з постановою, обом міністерствам необхідно буде забезпечити у двотижневий строк підготовку і подання Кабінетові міністрів пропозицій щодо внесення до актів законодавства змін, що випливають з цієї постанови.

Нагадаємо, 5 вересня Верховна Рада ухвалила низку кадрових рішень, які перезавантажили Кабінет міністрів. Так, новим міністром розвитку громад та територій став Олексій Кулеба, який до цього був заступником керівника Офісу президента.

Міністром культури та стратегічних комунікацій став Микола Точицький, який до цього займав посади заступника керівника ОП і заступника міністра закордонних справ.

Фото: ua.depositphotos.com