НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

Київська школа економіки запрошує на день відкритих дверей

Київська школа економіки запрошує на день відкритих дверей

Київська школа економіки запрошує абітурієнтів та їхніх батьків на Open Day. Кава та Q&A, що відбудеться цієї неділі 30 червня. Гості зможуть дізнатися більше про університет, бакалаврські та магістерські програми, а також про особливості вступу та навчання. Участь безплатна, за попередньою реєстрацією.

Серед освітніх програм університету вісім бакалаврських спеціальностей, зокрема економічні, кібербезпека й ІТ-технології, психологія та право; а також магістерські програми з економіки, суспільно-політичних дисциплін (публічна історія, публічна політика, соціальна психологія, урбаністика) і нові унікальні спеціальності з мікро- та наноелектроніки та безпілотних літальних апаратів.

Open Day. Кава та Q&A — це можливість дізнатися більше про освітні програми університету, можливості отримання стипендій і грантів, процес вступу на бакалаврат і магістратуру, а також про подвійний диплом і програми обміну з іноземними університетами. Ви зможете познайомитися з викладачами, поспілкуватися зі студентами та дізнатися більше про навчання в KSE.

В програмі заходу

  • ранкова welcome кава
  • знайомство з академічними директорами, презентації програм
  • інструкція щодо вступу на бакалаврат і магістратуру
  • а також зустріч із заступником Міністра економіки Олексієм Соболевим і фестиваль студентських клубів.

Коли: неділя 30 червня, 10:30 - 16:00. 

Адреса: м. Київ, вул. М. Шпака, 3, Київська школа економіки.

Дізнатися більше та зареєструватися можна за посиланням. 

Про KSE:

KSE бере свій початок з англомовної магістерської програми з економіки, створеної у 1996 році Консорціумом економічної освіти й досліджень (EERC) і Фондом «Євразія» (Eurasia Foundation), Сьогодні ж це: університет KSE University, дослідницький центр KSE Institute, бізнес-школа KSE Graduate Business School і благодійний фонд KSE Foundation.

Kyiv School of Economics налічує 16 бакалаврських і магістерських програм з економіки, математики, ІТ, психології, права, публічної політики, урбаністики, політики пам'яті, мікро- та наноелектроніки й безпілотних літальних апаратів. Щороку студенти KSE беруть участь у програмах академічної мобільності та відвідують найкращі університети світу. Випускники KSE працюють в українських і світових топкомпаніях й установах, вступають на PhD до найвпливовіших університетів.

Міжнародну академічну раду KSE очолює лауреат Нобелівської премії Роджер Маєрсон, а викладачі та дослідники регулярно публікуються в найкращих світових наукових журналах.