НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Гуманітарний фонд Ferrexpo буде відзначений на міжнародній церемонії Global Good Awards 2024

Гуманітарний фонд Ferrexpo буде відзначений на міжнародній церемонії Global Good Awards 2024
Фото: Ferrexpo

У Ferrexpo вважають цей здобуток значним визнанням на міжнародній арені.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Проєкт гірничої компанії "Гуманітарний фонд: Разом з Україною" став фіналістом престижної міжнародної церемонії Global Good Awards 2024 у номінації "Гуманітарне реагування".

Про це повідомляє пресслужба Ferrexpo.

Наприкінці лютого 2022 року, реагуючи на виклики російської повномасштабної агресії, Ferrexpo створила Гуманітарний фонд, метою якого стало надання негайної допомоги українським громадам, які постраждали від війни. Через фонд для жителів України надавались продукти харчування, медичні засоби, засоби гігієни, теплий одяг та інші життєво важливі товари.

Інфраструктура Ferrexpo стала домівкою на час війни для сотень внутрішньо-переміщених осіб. Компанія також надавала підтримку в евакуації цивільних з районів, охоплених війною, і в облаштуванні тимчасових притулків для переселенців на обʼєктах підприємств Ferrexpo.

Гуманітарний фонд Ferrexpo став також важливим інструментом у забезпеченні гуманітарної допомоги Збройним силам України та силам оборони держави.

"Це значне визнання підкреслює відданість компанії українському народові та Україні. Ferrexpo постійно підтримує захисників та захисниць України, їхні родини, місцеві громади та всіх, хто потребує допомоги в цей складний час. Від моменту запуску проєкту команда Ferrexpo доклала максимальних зусиль для надання гуманітарної допомоги Україні", – прокоментував номінацію генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич.

Global Good Awards – це престижна міжнародна платформа, яка визнає та нагороджує компанії та організації за їхній внесок у соціальні та екологічні ініціативи. Переможців цьогорічної міжнародної церемонії оголосять 3 жовтня 2024 року у Лондоні, столиці Великої Британії.

Як відомо, з початку повномасштабної війни Ferrexpo уже спрямувала на гуманітарну підтримку України 946,5 млн грн.

Діяльність Гуманітарного фонду спрямована на підтримку 12 областей України, які найбільше постраждали за роки війни: Харківська, Київська, Запорізька, Чернігівська, Сумська, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Львівська та Полтавська.