НБУ курс:

USD

41,36

+0,04

EUR

46,01

+0,21

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

Логістична компанія Ferrexpo підтвердила відповідність міжнародним стандартам екоменеджменту та безпеки праці

Логістична компанія Ferrexpo підтвердила відповідність міжнародним стандартам екоменеджменту та безпеки праці
Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Дочірня компанія гірничої групи Ferrexpo – First-DDSG Logistics Holding (First-DDSG), яка використовує водні шляхи Дунаю для доставки преміальної залізорудної продукції споживачам у Центральній Європі, успішно пройшла сертифікацію на відповідність міжнародним стандартам екологічного менеджменту та безпеки праці.

Компанія отримала сертифікати ISO 14001:2015 та ISO 45001:2018.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Сертифікат ISO 14001:2015 підтверджує, що судноплавний оператор впроваджує ефективні екологічні практики, спрямовані на мінімізацію впливу на навколишнє середовище. 

"Це особливо важливо для внутрішніх водних перевезень на річці Дунай, де First-DDSG експлуатує 214 суден, забезпечуючи екологічно чистий транспорт із низьким рівнем викидів парникових газів", – прокоментували у Ferrexpo.

Сертифікат ISO 45001:2018, своєю чергою, підкреслює прагнення дочірньої компанії Ferrexpo створити безпечні та здорові умови праці для співробітників компанії. Як зазначається у повідомленні гірничої групи, "підхід до сталого розвитку та безпеки First-DDSG, з якою співпрацює група, відповідає цінностям і цілям Ferrexpo".

"Отримані First-DDSG сертифікати не тільки зміцнюють довіру до партнера залізорудної компанії, але й підвищують ефективність усієї логістичної мережі Ferrexpo, забезпечуючи надійну та безпечну доставку продукції клієнтам у Центральній Європі", – підсумували у Ferrexpo.

Нагадаємо, протягом останніх 10 років Ferrexpo інвестувала понад $400 млн в розвиток своєї логістичної інфраструктури.

У 2023 році підприємства компанії Ferrexpo сплатили понад 1,9 млрд гривень податків і зборів до бюджетів України різних рівнів.