НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

Онлайн аптека eTabletka: ліки по кліку - новий зручний сервіс від Конекс

Онлайн аптека eTabletka: ліки по кліку

Коли ми нездужаємо, важливо почати лікування якомога раніше. Це допоможе уникнути небажаних наслідків і за короткий термін відновити здоровʼя. Якраз цьому сприяють сервіси, де можна забронювати ліки онлайн і швидко та зручно їх отримати. Один із таких — онлайн аптека eTabletka, з якою ми хочемо познайомити детальніше.

Що таке eTabletka

eTabletka — це онлайн-аптека, в якій можна просто та зручно замовити та отримати необхідні ліки. Вона працює з 2022 року і належить мережі “Конекс”, аптеки якої розміщені в 11-х областях України. Зокрема, у Вінницькій, Київській, Хмельницькій, Житомирській, Одеській, Чернівецькій, Рівненській, Черкаській, Івано-Франківській, Тернопільській та Кіровоградській. Одна з цілей eTabletka.ua - замінити застарілий ресурс компанії Конекс24. Завдяки тому, що у мережі “Конекс” налічується понад 200 аптек, за допомогою eTabletka ви можете:

  • користуватись широким асортиментом,
  • бронювати потрібні ліки,
  • швидко отримувати замовлення,
  • обирати зручну аптеку для самовивозу.

Також в інтернет аптеці передбачено доставку ліків у відділення Нової Пошти та Укрпошти. При цьому оплата замовлення здійснюється як онлайн, так і при отриманні, а бронювання ліків є безкоштовним. Для тих, хто шукає найкращий варіант за запитом “аптека Вінниця” чи “доставка ліків Вінниця”, існує можливість курʼєрської доставки по місту. Додатковою зручністю eTabletka виступає те, що замовлення ліків онлайн можна оформити на іншу особу. Таким чином, ви можете попіклуватись про близьких і рідних, які занедужали.

Замовлення ліків онлайн в eTabletka — це водночас просто, швидко та зручно. 

Як влаштована інтернет-аптека eTabletka

На сайті інтернет-аптеки є зручний пошук за назвою препарату та його діючою речовиною. Водночас лікарські засоби та інші товари впорядковані за зрозумілими категоріями та підкатегоріями. Зокрема, за органами та їх захворюваннями. На сторінці кожного товару ви знайдете:

  • детальну інструкцію по застосуванню,
  • інформацію про показання, протипоказання та інші застереження,
  • дані про властивості препарату (наприклад, про форму випуску, спосіб прийому тощо),
  • відгуки покупців.

Після вибору вашого міста ви побачите список аптек, в яких певний товар є у наявності. В ньому також зосереджена інформація про його залишки, адресу та графік роботи зручної для вас аптеки. Істотно, що ціни у всіх аптеках зі списку однакові — таким чином, не потрібно гаяти час на пошук найдоступнішого варіанту.

Поза тим, в eTabletka представлені не лише лікарські засоби. Знайшлось місце для супутніх товарів, наприклад, косметики, засобів гігієни, речей для мам і малюків, медичних пристроїв, аксесуарів та ін. Завдяки цьому ви можете придбати все необхідне в одному місці.

Якщо ж виникли труднощі з підбором ліків, відсутністю потрібного препарату чи ви маєте запитання, можна звернутись до служби підтримки. Дзвінки на гарячу лінію безкоштовні, а інформація, яку ви надаєте онлайн-консультантам — конфіденційна. Усі вони є кваліфікованими фармацевтами, які підберуть доступну альтернативу дорогим препаратам, проконсультують щодо товару та допоможуть оформити замовлення ліків онлайн тощо.

На відміну від фізичних аптек, інтернет аптека eTabletka пропонує своїм клієнтам відстежувати регулярні акційні пропозиції та знижки. А для любителів додаткової користі передбачений блог, статті в якому стосуються актуальних захворювань та написані кваліфікованими фахівцями.

Онлайн-аптека eTabletka може стати вашим надійним супутником у протистоянні з захворюванням та відновленні здоровʼя. Скористайтесь її перевагами й дізнайтесь, наскільки зручно та швидко купувати ліки онлайн!