НБУ курс:

USD

41,37

+0,02

EUR

46,04

+0,05

Готівковий курс:

USD

41,65

41,55

EUR

46,50

46,35

Український девелопер та міжнародна керівна компанія відкриють апарт-готель в польському місті

Український девелопер та міжнародна керівна компанія відкриють апарт-готель в польському місті
Фото: Пресслужба Ribas Hotels Group

В польському місті Катовиці збудують новий апарт-готель WOL.100 від української девелоперської компанії "Креатор-Буд". За комплексне керування апартаментами та за надання сервісу гостям відповідатиме міжнародна керівна компанія Ribas Hotels Group.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба Ribas Hotels Group.

За словами СЕО та засновника Ribas Hotels Group Артура Лупашко, найбільшою конкурентною перевагою WOL.100 є те, що це перший готель в мережі, а також другий в Україні, який в перші два роки гарантує інвесторам мінімальну дохідність 17 євро/м².

"Більше того, завдяки капіталізації проєкту, сталому прогнозованому європейському ринку та впізнаваності об’єкту, ця сума має потенціал до зростання", - додав він.

Також повідомляється, що для інвесторів пропонуються наступні форми інвестування: викуп готеля, інвестування в апартаменти. Вартість квадратного метра стартує від 3 800 євро.

Що відомо про майбутній готель

WOL.100 – це апарт-готель з 71 апартаментами в самому центрі м. Катовиці. Він розташований поруч з найбільшим у місті парком Костюшки. Завершення будівельних та ремонтних робіт очікується у 4 кварталі 2025 року.

Як повідомляють у пресслужбі, концепція апарт-готеля - home+hotel. Вона полягає у створенні комфортних умовах проживання, роботи та відпочинку в одному місці. Крім того, це має стати привабливим місцем для довгострокового та короткострокового перебування через інфраструктуру та зручну локацію.

Зазначається, що інфраструктура WOL.100 в Катовиці передбачатиме кафе, лобі та рецепцію, спортивну залу, а також rooftop та коворкінг на останньому поверсі.

Зокрема у пресслужбі Ribas Hotels Group зауважили, що станом на 2023 рік у місті Катовиці зареєстровано приблизно 4 800 номерів у готелях різних категорій. Згідно даних Statistic Poland, місто відвідують близько 1,2 млн туристів щороку, а середня тривалість перебування сягає - 2 ночі. Попит на номери перевищує поточну пропозицію на 37%, що вказує на високий попит та необхідність розширення номерного фонду.

Про "Креатор-Буд"

Компанія заснована у 2006 році та є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. За роки успішної роботи на ринку нерухомості України, компанія реалізувала понад 55 об'єктів. Філії компанії знаходяться: У Києві, Львові та Тернополі.

Про Ribas Hotels Group

Ribas Hotels Group - це міжнародна керівна компанія повного циклу з 10-річним досвідом, флагманською послугою якої є керування готелями. В її портфелі – 55 готелів в керуванні та будівництві, серед них 8 проєктів на Балі, один в Молдові. Загальний номерний фонд становить понад 1000 номерів.