Україна повернула з російського полону 64 захисників

Україна повернула з російського полону 64 захисників

У середу, 14 грудня, відбувся черговий обмін полоненими між країною-агресором РФ та Україною. Додому повернулися з російського полону 64 захисники, які воювали на Донецькому та Луганському напрямках.

Про це повідомив керівник офісу президента Андрій Єрмак,

"Черговий обмін полоненими. Продовжуємо повертати своїх. 64 воїни ЗСУ, які воювали на Донецькому та Луганському напрямку, зокрема брали участь в обороні міста Бахмут, їдуть додому. Це офіцери, рядові та сержанти, наші герої", - зазначив Єрмак.

Він додав, що вдалося також звільнити громадянина США, який допомагав нашим людям - Мурекезі Суеді. Також повернули тіла 4 загиблих.

"Дякую Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Вдячний всій команді, але попереду ще чимало роботи. Працюємо", - підкреслив Єрмак.

Нагадаємо, українська та російська сторони 6 грудня провели черговий обмін військовополоненими. Додому повернулися 60 українських військових. 

Також 6 грудня відбулася чергова передача тіл героїв – в Україну повернули 49 загиблих. Від моменту призначення Уповноваженому зі зниклих безвісти вдалося повернути додому тіла 827 захисників, які віддали своє життя за Україну.