Українці зможуть обирати представника від України на "Євробаченні" в "Дії"

Українці зможуть обирати представника від України на "Євробаченні" в "Дії"

Українці вперше в історії зможуть обирати представника від України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення -2023" через застосунок "Дія".

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Кожен громадянин зможе максимально швидко та комфортно підтримати улюбленого виконавця, який представить Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі", - зазначив він.

Міністр наголосив, що Україна у 2022 році активно цифровізує традиції "Євробачення".

"Маємо класні результати. У травні понад мільйон українців по всьому світу подивилися Євробачення в Дії. А вже в жовтні пів мільйона громадян обрали трійку журі Нацвідбору в застосунку", - додав він.

Нагадаємо, що 17 червня організатори оголосили, що "після об'єктивного аналізу" дійшли висновку, що Україна не може виконати всі вимоги щодо гарантій безпеки та функціонування для проведення "Євробачення" у 2023 році, у зв'язку з чим запропонують провести конкурс Великій Британії, що зайняла цього року друге місце.