НБУ курс:

USD

41,20

+0,01

EUR

44,96

--0,07

Готівковий курс:

USD

41,49

41,43

EUR

45,50

45,35

Vodafone запустив автоматичне поповнення мобільного рахунку: як налаштувати

Vodafone запустив автоматичне поповнення мобільного рахунку: як налаштувати

Мобільний оператор Vodafone запустив нову функцію – автопоповнення рахунку у застосунку My Vodafone.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що новий функціонал значно спрощує користування номером.

"Автопоповнення дозволяє не слідкувати за датами і не витрачати час на поповнення рахунку щомісяця. Необхідні для безперервної роботи номера кошти списуються автоматично і завжди вчасно", - підкреслили у Vodafone.

Як налаштувати автопоповнення рахунку

Повідомляється, що автопоповнення можна швидко налаштувати у застосунку My Vodafone. Для цього потрібно обрати свій номер та/або номер когось із близьких, доданий у застосунок і додати дані картки, з якої списуватиметься автоматичний платіж. 

Контрактні клієнти зможуть налаштувати автопоповнення відповідно до суми отриманого рахунку за місяць. Абоненти передплаченої форми зв´язку можуть обрати варіант регулярного поповнення: за вартістю тарифу або автопоповнення на будь-яку фіксовану суму. Вартість тарифного пакета буде списуватись за день до дати списання за тарифним планом і відповідно до його ціни. Варіант з автопоповненням на фіксовану суму дозволяє обрати зручну дату і кошти списуватимуться, наприклад, 5 числа кожного місяця. 

В компанії зауважують, що налаштування потрібно зробити лише раз, надалі усі рутинні процеси із поповненням бере на себе My Vodafone. Крім того, зпинити автопоповнення можна в будь-який момент у налаштуваннях My Vodafone.

"Підключити автопоповнення можна не тільки для власного номера. Скористатись новою функцією можна і для поповнення номерів дітей, батьків або інших близьких людей, номери яких додані у My Vodafone – і не переживати, що не буде зв’язку з рідними через непоповнений рахунок", - зазначають в компанії. 

Завантажити My Vodafone можна в Play Market, App Store та в Huawei AppGallery.

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 15 країнах та має партнерські угоди з операторами 45 країн. Станом на 20 червня 2024 року Vodafone надає послуги понад 330 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 21 мільйонам користувачів фіксованого інтернету, 17 мільйонам користувачів ТВ-послуг, об’єднує понад 187 мільйонів IoT пристроїв і платформ та надає послуги на базі технології 5G у найбільшій в Європі 5G мережі у 8 країнах. 

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 1 півріччі 2024 року перевищили 44 млрд грн.  В Україні послугами Vodafone користуються 15,9 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Нагадаємо, мобільний оператор "Vodafone Україна" розпочав продажі номерів з новим кодом - 075. Вони вже доступні до замовлення на сайті або через застосунок My Vodafone.