Біля Снігурівки "в чистому полі" збудували об'їзд зруйнованого мосту (ВІДЕО)

Біля Снігурівки "в чистому полі" збудували об'їзд зруйнованого мосту (ВІДЕО)

Біля деокупованої Снігурівки Миколаївської області збудовано об'їзд зруйнованого мосту через магістральний канал. Про це повідомив у соцмережах начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

"Публікую це відео, аби показати, який величезний об'єм роботи було зроблено, зокрема, по облаштуванню дороги "в чистому полі", де раніше ніколи не було автошляхів. Об'їзд в Херсонському напрямку вже відкрито! Тепер працюємо над тим, аби підсипати дорогу та зробити її проїзною", - написав він.

Кухта подякував усім установам та організаціям, що брали участь в облаштуванні об'їзду, зокрема Службі автомобільних доріг, Управлінню каналів річки Інгулець та підпрядній організації - Миколаївському філіалу компанії "Ростдорстрой".

"Окремо хочу подякувати колективу УКРІ, який в новорічні та різдвяні свята проводив роботи по облаштуванню мостового переходу, та виконробу "Ростдорстрою" Віктору Мірошниченку за чудову організацію робочого процесу", - вказав він.

Нагадаємо, що днями у Снігурівській громаді також було введено в експлуатацію тимчасовий міст через річку Інгулець. Тоді ж ще один тимчасовий міст через Інгулець, але для одночасного проїзду лише в одному напрямку, було відкрито поблизу села Наталине Херсонської області. Обидва об'єкти будували військові.