На Херсонщині полагодили міст, який сполучає її з Дніпропетровщиною

На Херсонщині полагодили міст, який сполучає її з Дніпропетровщиною

На Херсонщині полагодили міст через річку Ігнулець, який сполучає регіон із Дніпропетровською областю.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

"У селі Заградівка на Херсонщині полагодили міст через річку Інгулець. Міст об’єднує Кочубеївську тергромаду з Дніпропетровщиною", - зазначив очільник Херсонщини.

Він наголосив, що цим шляхом люди можуть швидко дістатися Кривого Рогу.

"Криворізькі спеціалісти вже завершили ремонтні роботи. Дякуємо Військовій адміністрації Кривого Рогу за допомогу мешканцям Херсонщини!", - підкреслив Янушевич.

Нагадаємо, для якнайшвидшого забезпечення населення деокупавоної Херсонщини всім необхідним, в Офісі Президента визначили три основні області, які будуть допомагати Херсонщині. Це Миколаївська, Одеська та Дніпропетровська області, які вже забезпечують гуманітарну допомогу. 

Зазначимо, тікаючи з Херсонщини, окупанти намагалися завдати якомога більше шкоди інфраструктурі та погіршити життя місцевим жителям. Зокрема, росіяни руйнували об'єкти електроенергетики. Проте у Херсоні вже розпочали роботи з відновлення електропостачання.

Також оператор газотранспортної системи України відремонтував газопровід та запустив дві газоросподільні станції в Херсонській області, що дасть можливість забезпечити газом 30 тисяч мешканців Херсонщини.