НБУ курс:

USD

41,44

--0,01

EUR

46,24

+0,13

Готівковий курс:

USD

41,74

41,65

EUR

46,60

46,40

"Укрзалізниця" запустила Wi-Fi у поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+

"Укрзалізниця" запустила Wi-Fi у поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+
Фото: ua.depositphotos.com

Відтепер 10 поїздів Hyundai, 2 поїзди Skoda, 2 поїзди Тарпан та 2 поїзди з вагонами МПЛТ обладнані системами доступу до інтернету. На період тестування послуги доступ до Wi-Fi залишатиметься безкоштовним для пасажирів.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Ми зробили те, про що говорилося роками. Усі пасажири швидкісних поїздів відтепер мають доступ до Інтернету через Wi-Fi. Це було одне з пріоритетних завдань, адже в сьогоднішніх реаліях надважливо залишатися онлайн. Тож, подорожуючи, ви можете працювати, навчатися, спілкуватися з рідними та коханими. Дякую всій команді, яка нарешті зробила цей проєкт реальністю!", – заявив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Як підключитись до мережі Wi-Fi

УЗ надала покрокову інструкцію, як підключитись до мережі Wi-Fi у вищезазначених поїздах:

  • Під час подорожі увімкніть Wi-Fi на своєму пристрої та оберіть мережу під назвою WiFi test. 
  • Після доєднання до мережі на вашому пристрої відкриється сторінка бортового порталу portal.uz.com.ua з базовою інформацією про подорож, електронним меню та можливістю залишити відгук про поїздку.
  • Користуйтеся безкоштовними 1 Гб трафіку на швидкості 10 Мб/с.

Фото: ua.depositphotos.com