Через збій у Facebook мільйони користувачів "перебігли" в Telegram, встановивши рекорд

Через збій у Facebook мільйони користувачів "перебігли" в Telegram, встановивши рекорд
Фото: thebell.io

У Telegram рекордне зростання реєстрацій через збій у Facebook, Instagram і WhatsApp. Павло Дуров назвав користувачів, що приєдналися вчора, "біженцями"

Учорашній збій у роботі соцмереж Facebook, Instagram і WhatsApp приніс Telegram понад 70 млн нових користувачів за добу, повідомив засновник Telegram Павло Дуров. Це рекордне зростання кількості реєстрацій.

Дуров назвав нових користувачів "біженцями" та пообіцяв їм безперебійну роботу месенджера.

"Щоденні темпи зростання Telegram на порядок перевищили норму, і ми за один день прийняли понад 70 мільйонів біженців з інших платформ... Проте деякі користувачі Америки могли відчувати повільнішу швидкість, ніж зазвичай, оскільки мільйони користувачів із цих континентів поспішали одночасно зареєструватися в Telegram. ", - Написав Дуров.

Нагадаємо, вчора в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp стався масштабний збій, який тривав 6 годин. Крім того, "впали" Netflix, Steam та PlayStation.

За цей час статки Марка Цукерберга "схудли" майже на $7 млрд, а акції Facebook впали на 5,69%. Також упали акції Alphabet, Class A (власник Google) – на 7,59%. Apple - на 9,94%. Twitter - на 10,71%, фондовий індекс NASDAQ - на 2,3%.

Сьогодні ввечері користувачі Facebook та Instagram знову почали скаржитися на перебої у роботі сервісів.