Російські війська завдали удару по заводу в Кривому Розі: він сильно зруйнований

Російські війська завдали удару по заводу в Кривому Розі: він сильно зруйнований
Вид на промзону на півдні Кривого Рогу. Фото: скріншот відео з YouTube-каналу "Разбор полета"

Російські війська завдали ракетного удару по території одного із промислових підприємств Кривого Рогу "в районі одного з виїздів із міста". Про це повідомив у своєму Telegram-каналі син виконуючого обов'язки мера Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Завод практично знищений. Чутно вибухи. У ліквідації наслідків пожежі задіяні підрозділи рятувальників", - описав він те, що відбувається.

У свою чергу, начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі також повідомив, що внаслідок влучення по підприємству двох ракет є "сильні руйнування". Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Вранці ж у суботу голова області в черговий раз повідомив про обстріли з руйнуваннями по Зеленодольській громаді Криворізького району, але подробиць не розповів. За його словами, постраждалих не було.

Раніше у цій громаді вже багаторазово потрапляло під обстріли село Велика Костромка, що межує з Херсонською областю, яка майже повністю окупована російськими військами.

При цьому 25 травня також повідомлялося про три ракетні удари по промисловому підприємству в Кривому Розі, що також спричинило серйозні руйнування, проте подробиць влада і тоді не повідомляла.