Війська РФ знову обстріляли з "Градів" село на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей

Війська РФ знову обстріляли з "Градів" село на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей
Фото: Telegram-канал Валентина Резніченка

Російські окупаційні війська в ніч проти 19 травня п'ять разів обстріляли з ракетних систем залпового вогню Зеленодольську громаду.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Били з "Градів" та "Ураганів" по Великій Костромці. Людей не зачепило. Пошкоджені і зруйновані будинки. Село частково без світла та газу", - повідомив глава області.

Зазначимо, що російська армія регулярно веде обстріли населених пунктів, що межують з окупованою нею Херсонською областю.

Так, протягом останніх трьох тижнів Велика Костромка потрапляла під обстріли 9, 11 та 12 травня, а до цього – 27, 28 та 29 квітня, хоча такі обстріли відбувалися і раніше. Крім того, обстрілів зазнавали, зокрема, сусідні Зеленодольськ та село Мала Костромка.

Нагадаємо також, що напередодні стало відомо про обстріл окупантами з "Градів" колони з людьми в районі села Давидів Брід на північному заході Херсонської області, де вона межує з Дніпропетровською: загинуло щонайменше троє людей.