У Мелітополі партизани підірвали бронепоїзд російських військ

У Мелітополі партизани підірвали бронепоїзд російських військ

Вранці 18 травня у тимчасово окупованому Мелітополі місцеві жителі почули звуки стрілянини, після яких стався вибух на залізниці. Незабаром з'ясувалося, що рух опору окупантам підірвав бронепоїзд російських військ.

Про це повідомило місцеве видання РІА "Мелітопль".

За інформацією журналістів, українські партизани встановили вибухівку на рейках. Коли вагон почав рух, вибухівка здетонувала. Зазначимо, що у момент вибуху в поїзді перебували російські військові. Усього підірвали 10 вагонів.

Внаслідок роботи партизанів пошкоджені залізничні колії та техніка. Також зупинено локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепоїздом. Кількість поранених та загиблих російських військових уточнюється.

В "Укрзалілзниці" вже відреагували на роботу українців у Мелітополі.

"Російський бронепоїзд відправився слідом за російським військовим кораблем", - написав голову правління АТ Олександр Камишин у своєму Telegram-каналі, не уточнюючи деталей.

Зазначимо, що у Мелітополі з перших тижнів повномасштабної війни активно розвивається партизанський рух. На кінець травня місцеві жителі перейшли до ліквідації російських військових високого рангу.