У Миколаєві прогриміли вибухи

У Миколаєві прогриміли вибухи

Рано вранці 16 травня місцеві жителі Миколаєва повідомили у соцмережах, що чули вибухи у місті. Незабаром місцева влада підтвердила інформацію та закликала громадян не виходити з укриттів.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"У Миколаєві лунають вибухи. Друзі, тримайтеся подалі від вікон. Залишайтеся в укриттях або дотримуйтесь правил двох стін", - повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич у своєму Telegram-каналі.

Внаслідок обстрілу Миколаєва сталася пожежа в магазині меблів, також згорів автомобіль. Окрім цього, постраждав газопровід, у житлових будинках пошкоджено вікна.

Нагадаємо, раніше, в ніч із 12 на 13 травня, російські військові обстріляли Миколаїв. Внаслідок удару було пошкоджено п'ять об'єктів міської інфраструктури та понад 10 житлових багатоповерхових будинків. До цього, 5 травня, Миколаїв і область зазнали сильних обстрілів, кілька людей отримали поранення.