В Миколаєві під російський обстріл знову потрапило тролейбусне депо (ФОТО, ВІДЕО)

В Миколаєві під російський обстріл знову потрапило тролейбусне депо (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: оперативне командування "Південь"

Під ворожий обстріл 14 липня знову потрапило тролейбусне депо комунального підприємства "Миколаївелектротранс", повідомив у своєму Telegram-каналі мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Знову під обстріл потрапив наш громадський транспорт. Сьогодні було пошкоджено 18 тролейбусів. З них 16 одиниць - це наші новенькі комфортні тролейбуси, які ми закупили минулого року і презентували до Дня міста. "Миколаївелектротранс" обіцяє якомога швидше відновити транспорт", - зазначив він.

<div><br></div><div></div>

В свою чергу, як повідомляє оперативне командування "Південь" Сухопутних військ Збройних сил України, через масований обстріл міста вранці з зенітно-ракетних систем С-300 було частково зруйновано готель та бізнес-центр, є влучання в стадіон, в три заклади освіти, пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, підприємства, в тому числі транспортні, та крамниці.

Крім цього, Сєнкевич повідомив, що зранку окупанти поцілили у два навчальні заклади міста. Зокрема, в одній школі ущент зруйнована частина будівлі, в іншій - вибиті вікна, двері, пошкоджений дах та фасад. Відомо принаймні про одного пораненого, якому знадобилась медична допомога.

Також він зазначив, що, "як завжди", від ударної хвилі та уламків пошкодження отримали і житлові будинки. Лише в одному районі в четвер було пошкоджено 14 багатоповерхівок (вікна, двері, балкони) та три приватні будинки (вікна та покрівля).

Нагадаємо також, що 12 липня російські війська з окупованої ними Херсонської області також здійснили масований обстріл Миколаєва реактивними системами залпового вогню "Смерч" та зенітно-ракетними системами С-300. Було пошкоджено газову магістраль, будівлю школи та двох медичних закладів, уражено тролейбусне депо, цехи рибогосподарського підприємства та кілька житлових багатоповерхових будинків.