Обстріл Станиці Луганської: спалахнув житловий будинок (ВІДЕО)

артилерія
Артилерія бойовиків. Фото з ресурсу dialog.ua

Увечері 17 лютого бойовики “ЛНР” відновили обстріл Станиці Луганської. Сталося попадання до житлового будинку, який у результаті загорівся. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Сталося влучення в житловий будинок із важкої зброї. Почалася пожежа, горить будинок. Потерпілих немає", - йдеться у повідомленні.

Пожежа

В ефірі програми "Право на владу" командувач ООС Олександр Павлюк заявив, що внаслідок вечірнього обстрілу пошкоджено два житлові будинки та газопровід.

А штаб ООС повідомив у своєму Facebook, що станом на 22 години 17 лютого бойовики 50 порушили режим припинення вогню, 39 порушень сталося із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Вранці 17 лютого бойовики "ЛНР" обстріляли Станицю Луганську. Один із снарядів потрапив у дитячий садок, пошкоджено також локомотивне депо.

Зафіксовано також пряме потрапляння до господарської споруди одного з житлових будинків, пошкоджено приватний будинок. Перебитий газопровід високого тиску. Внаслідок обстрілу отримали контузію три жінки, які працюють виховательками у дитсадку. Відомо, що в момент обстрілу в дитсадку були діти, вони не постраждали.

Того ж дня снаряд потрапив у двір Врубівського ліцею Попаснянського міського територіального товариства. У цей момент там знаходилося 30 учнів та 14 осіб персоналу.