Путін зібрався на саміт G20, на якому виступить Зеленський

Путін зібрався на саміт G20, на якому виступить Зеленський

Лідер країни-агресора РФ Володимир Путін прийняв запрошення Індонезії взяти участь у саміті G20, але формат його участі поки що уточнюється.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це заявив помічник російського диктатора Юрій Ушаков, повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що Путін прийняв запрошення від президента Індонезії Джоко Відодо взяти участь у саміті країн G20 у листопаді, у якому візьме участь і президент України Володимир Зеленський.

"Так, ми підтвердили, що наша участь також передбачається", - заявили у Кремлі.

При цьому Ушаков не зміг відповісти на запитання про те, чи Путін буде очно брати участь у цьому заході, чи братиме участь у відеозв'язку.

"Не знаю, вони поки що запрошують у очному форматі, але просто ще багато часу, сподіваюся, що пандемія дозволить провести цей важливий форум у очному форматі, але просто боюся загадувати", - зазначив помічник лідера країни-агресора.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський одержав запрошення від свого індонезійського колеги Джоко Відодо на саміт G20.

А Сполучені Штати Америки заявили, що бойкотуватимуть засідання G20, якщо в них братиме участь Росія. А президент США Джозеф Байден попросив виключити Росію із G20.

Зазначимо, що саміт лідерів G20 планується провести на острові Балі 15-16 листопада. Цього року господарем події буде Індонезія, яка є постійним учасником формату.