Шмигаль: "З "тисячі Зеленського" українці витратили вже понад 2,5 млрд. грн."

Отримати 1 тисячу грн у рамках програми "єПідтримка" тепер можуть і вакциновані підлітки від 14 років
Денис Шмигаль. Фото: Facebook

Із поданих 8,1 млн заявок на отримання 1 тисячі грн у рамках програми "єПідтримка" вакциновані українці вже витратили 2,5 млрд грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Загалом українці подали вже 8,1 млн заявок на отримання 1 тисячі грн. 2,5 млрд грн витрачено. Найпопулярнішими напрямками залишаються книги (885 млн грн), кіно (568 млн грн) та залізничні квитки (284 млн грн). На ліки українці віком від 60 років витратили вже 179 млн грн”, – написав Шмигаль.

Глава уряду нагадав, що отримати 1 тисячу грн у рамках програми "єПідтримка" тепер можуть і вакциновані підлітки від 14 років.

"Цього тижня уряд розширив ініціативу президента. Крім того, витратити кошти можна ще й на освітні курси, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя та друковану продукцію", - зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Шмигаль зазначив, що завдяки угоді про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною 95% українських товарів ввозитимуться до Туреччини без сплати мит.

Раніше Шмигаль заявив зараз в Україні абсолютно стабільна ситуація у всіх сферах та економічному розвитку нічого не загрожує, крім дезінформації.