Біля міста Лиман підірвано залізничний міст через Сіверський Донець (ВІДЕО)

Біля міста Лиман підірвано залізничний міст через Сіверський Донець (ВІДЕО)
Знищений міст

У Донецькій області завдано удару по залізничному мосту через річку Сіверський Донець. Як повідомило hromadske, споруда разом із ворожим ешелоном була знищена українськими військовими.

Внаслідок цього порушено комунікації російських військ. Знищення залізничного мосту Лиман – Райгородок через Сіверський Донець підтвердили у прес-службі ООС.

У цей час, за даними ЗМІ, в окупований Ізюм прибув начальник генерального штабу ЗС РФ Валерій Герасимов, який особисто командуватиме військами на Донбасі. Візит воєначальника такого рангу може говорити про незадовільну ситуацію з координацією та управлінням підрозділами РФ на полі бою.

Проте пізніше hromadske повідомило, що інформація про підрив мосту українськими військовими є невірною.

"В пресслужбі ООС уточнили, що міст між Лиманом та Райгородком було зруйновано у результаті авіанальоту росіян. У момент підриву на мосту знаходилися порожні товарні вагони, які встановили сили угруповання Об'єднаних сил для блокування проїзду", - уточнило інтернет-видання.

Нагадаємо також, що на Слобожанському напрямку ворог продовжує перегрупування сил, при цьому українські бійці повернули контроль над населеним пунктом Кутузівка.

Російська армія нарощує темпи наступу та найактивніше діє на Слобожанському та Донецькому напрямах.