"Укрпошта" запускає голосування щодо дизайну наступної військової марки

"Укрпошта" запускає голосування щодо дизайну наступної військової марки

Після успіху марки “Російський військовий корабель” компанія “Укрпошта” вирішила запустити у додатку “Дія” голосування, в якому громадянам України пропонують вибрати дизайн наступної військової марки. Про це на своєму Facebook написав голова "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Друзі, Ви всі бачили, яким справді вибуховим виявився старт першої військової марки України "Російський військовий корабель іди на". Тепер у вас є шанс визначити, яка саме марка "Укрпошти" буде наступною. Обирати можна тут(на сторінці Смілянського у Facebook, - Delo.ua), на сторінці "Укрпошти", моєму телеграм-каналі і в додатку "Дія", - написав глава "Укрпошти".

Голосування продовжиться з 10:00 14 травня по 21 травня, варіантів для вибору п'ять:

- Героям слава! (присвячена Збройним Силам України).

- Путін, Москва палає, Гаага чекає.

- Найвідоміший песик у світі - пес Патрон.

- Пісня "Ой, у лузі червона калина…".

- Доброго вечора, ми з України!

Результати народного голосування будуть оприлюднені 22 травня на офіційній сторінці "Укрпошти" у Facebook.

Нагадаємо, 12 квітня "Укрпошта" випустила поштові марки "Російський військовий корабель, йди…!". За сім днів удалося продати майже всі поштові марки. Зазначимо, що держпідприємству вже вдалося заробити на випуску гучної марки понад 1 мільйон доларів.

У свою чергу, у Польщі випустили поштову марку з портретом президента України Володимира Зеленського вартістю 500 злотих (близько 3 300 грн). Вона вийшла обмеженим тиражем у 99 аркушів по 9 марок.