Маск не виключає, що може купити збанкрутілий американський банк SVB

Ілон Маск, власник SpaceX і генеральний директор Tesla
Власник SpaceX і генеральний директор Tesla Ілон Маск

Мільярдер Ілон Маск заявив, що він готовий розглянути варіанти купівлі Silicon Valley Bank (SVB), банкрутство якого стало найбільшим у США після кризи 2008 року, адже фінустанова була однією із ключових кредиторів для технологічних стартапів, розташований у Каліфорнії.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це бізнесмен повідомив в своєму Twitter.

В соціальній мережі співзасновник і генеральний директор американського глобального виробника ігрового обладнання Razer Мін-Лян Тан запропонував Маску перетворити збанкрутілий банк на цифровий банк.

"Я думаю, що Twitter повинен купити SVB і стати цифровим банком", — написав він у Twitter. На це власник Twitter Ілон Маск відповів: "Я відкритий для цієї ідеї".

Маск, який також є засновником Tesla Inc. і SpaceX, купив Twitter за $44 млрд, щоб "забезпечити святість свободи слова". Однак з Маском Twitter перестав боротися з пропагандою. Крім того, основні рекламодавці Twitter скоротили витрати на 42% після приходу Маска.