НБУ курс:

USD

41,21

+0,01

EUR

45,05

--0,08

Готівковий курс:

USD

41,44

41,37

EUR

45,55

45,40

Meest Пошта оновила тарифи на доставку: кого торкнулись зміни

Meest Пошта оновила тарифи на доставку: кого торкнулись зміни
Фото: Пресслужба Meest Пошта

Поштово-логістичний оператор Meest Пошта оновив базові тарифи на доставку. Нові умови почали діяти з 10 жовтня 2024 року, з ними можна ознайомитися на офіційному сайті компанії у розділі тарифів.

Про це повідомляє пресслужба поштового оператора.

Кого торкнулись зміни

В пресслужбі пояснюють, що ключові зміни тарифів торкнулися переважно бізнес-клієнтів, що користуються вантажними перевезеннями з великою вагою. Там зауважують, що у такій моделі вартість доставки має у собівартості суттєву прив’язку до цін на пальне. Водночас оператор пропонує більш гнучкі можливості отримати індивідуальні знижки через персонального менеджера, що має частково оптимізувати витрати.

В Meest Пошта наголосили, що провести коригування окремих позицій тарифікації для надання послуг на належному рівні їх змусили зміни в податковому законодавстві, інфляція та дії інших гравців на ринку логістики.

Інші тарифи залишились без змін

Зазначається, що оператор залишив без змін найпопулярніші на ринку тарифи серед приватних клієнтів - на експрес-доставку документів по Україні (40 грн з ПДВ) та доставку посилок від 45 грн при самостійному оформленні на сайті або в додатку Meest Пошта.

Крім того, без змін залишилися умови для малих бізнесів, що співпрацюють з  маркетплейсами Rozetka, Епіцентр, Prom.ua та сервісами OLX і Shafa.ua. А також — умови надання спеціального тарифу "Безкоштовна доставка" для компаній, що прагнуть зробити поштові послуги для власних клієнтів безоплатними.

Зауважимо, на початку жовтня в Meest Пошта заявили, що не планують підвищувати тарифи у 2024 році. Там пообіцяли працювати над тим, щоб утримати тарифи без змін до кінця 2024 року.

Нагадаємо, з 1 жовтня "Нова пошта" підвищила тарифи на доставку документів, посилок та вантажів. У середньому вартість збільшиться на 10 гривень залежно від категорії посилки: мала, середня або велика.

В свою чергу "Укрпошта" ухвалила рішення про збереження тарифів на доставку, як мінімум, до кінця 2024 року.

Про Meest

Meest Пошта — український поштово-логістичний оператор, що входить до групи компаній Meest, яка також об'єднує Meest Shopping, Meest Cargo, Meest China, Meest Europe, Meest USA та Meest Canada.

Компанія, заснована підприємцем Ростиславом Кісілем, вже понад 30 років працює на ринку поштових послуг у сегменті B2C та B2B. Meest дозволяє надсилати посилки у понад 70 країн світу в Північній та Південній Америках, Європі, Азії та Африці.