НБУ курс:

USD

41,19

+0,02

EUR

45,13

--0,12

Готівковий курс:

USD

41,45

41,38

EUR

45,60

45,45

Пакування з опалого листя: український стартап Releaf Paper представляє свою продукцію у Парижі

Пакування з опалого листя: український стартап Releaf Paper представляє свою продукцію у Парижі
Фото: Releaf Paper

Український стартап Releaf Paper, який є першим у світі виробником целюлози та паперу з опалого листя, обєднався з Uber та представив свої розробки під час заходу Paris Innovation Pilot та вийшов на ринок Парижу.

Про це йдеться в релізі Releaf Paper.

Зазначається, що французькі ресторани зможуть перейти на екологічне пакування і одним із рішень стануть паперові пакети Releaf, виготовлені з листя.

Екологічні продукти Releaf будуть доступні через Green Packaging Marketplace від Uber Eats, допомагаючи ресторанам Парижа впроваджувати екологічні практики.

Ця співпраця є частиною глобальної стратегії Uber, спрямованої на досягнення нульових викидів до 2040 року. Ініціатива була офіційно оголошена на заході Uber Go Get Zero в Лондоні. 

Згідно з інформацією у релізі, Uber інвестував у проєкт майже 1 мільйон доларів.

Інноваційні паперові вироби Releaf з опалого листя, які незабаром будуть вироблятися у Франції, пропонують стійку альтернативу пластику та традиційному пакуванню.

Зауважимо, що до 10 українських стартапів зможуть взяти участь у конференції Consumer Electronics Show 2025, яка відбудеться у США з 7 до 10 січня 2025 року.