НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Криптогаманець Trustee Plus і європейська платіжна картка без ризику блокувань

Криптогаманець Trustee Plus і європейська платіжна картка без ризику блокувань

Trustee Plus представляє платіжну картку, яка поєднує в собі традиційні банківські послуги та передові криптовалютні технології

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

У світі, де традиційні банки все частіше обмежують своїх клієнтів і прагнуть контролювати їхній кожен крок, Trustee Plus пропонує абсолютно новий підхід до управління фінансами, заснований на свободі та інноваціях.

Нещодавні обмеження НБУ на P2P-перекази ускладнили життя багатьом українцям, поставивши під загрозу звичний уклад їхніх фінансових операцій. Що робити в такій ситуації, щоб зберегти свої можливості та комфорт?

Вихід — це сучасні європейські фінансові рішення, які надають високий рівень надійності та захисту завдяки міжнародним стандартам регулювання.

Trustee Plus представляє платіжну картку, яка поєднує в собі традиційні банківські послуги та передові криптовалютні технології. Понад 90 000 осіб уже обрали цей продукт, оцінивши його ключові переваги:

  • розширені ліміти — до 5000 євро на день і до 50 000 євро на місяць;
  • можливість проводити оплату в будь-яких торгових точках через банківські термінали;
  • підключення до сервісів Google Pay та Apple Pay для зручності повсякденних операцій;
  • підтримка різних цифрових активів як балансу карти;
  • оформлення картки займає всього 3 хвилини, а вартість становить лише 10 євро.

«В умовах нестабільності національної валюти, віртуальні активи стають надійним способом захистити свої заощадження» — говорить Вадим Груша, генеральний директор Trustee Plus.

Trustee Plus — не просто картка, це ціла екосистема з аудиторією в більш ніж 450 000 осіб. Кожна людина може швидко завантажити криптогаманець на телефон і отримати можливість купити цифрові активи в Україні, вивести гривні на банківську карту, торгувати на P2P-майданчику і користуватися безліччю інших послуг.

Особливо актуальна послуга виведення криптовалюти на карту, де Trustee Plus залишається безумовним лідером. В умовах висхідного інтересу до цифрових активів, це одне з найбільш потрібних рішень на ринку, що забезпечує свободу і безпеку ваших фінансів.

Trustee Plus — високий стандарт управління фінансами, який відкриває перед вами світ нових можливостей.