НБУ курс:

USD

41,22

+0,05

EUR

46,15

+0,20

Готівковий курс:

USD

41,51

41,44

EUR

46,30

46,11

Міноборони оголосило конкурс на посади керівників трьох підприємств в своєму підпорядкуванні

Міноборони оголосило конкурс на посади керівників трьох підприємств в своєму підпорядкуванні
Фото: Depositphotos

Міністерство оборони України проведе конкурс на посади керівників трьох підприємств, які перебувають в оперативному підпорядкуванні відомства.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що відбір кандидатів здійснюватиме спеціалізована робоча група, яка працюватиме з метою залучення професійних менеджерів для задоволення потреб Сил оборони.

Наразі конкурсний відбір оголошено на посади керівників таких підприємств, як:

  • "Волинський військовий лісгосп"; 
  • "Ужгородське військове лісництво"; 
  • "Цифрова армія".

Для забезпечення прозорості та рівності участі оголошення про відбір опубліковане на офіційному сайті Міністерства оборони України та на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних data.gov.ua.

Також у Міноборони повідомили, що у майбутньому до процесу відбору планується залучити професійну рекрутингову компанію і представників міжнародних організацій та експертів.

Нагадаємо, на період дії воєнного стану обов’язкове проведення конкурсу на посади керівників, голів виконавчих органів державних підприємств, за певними винятками, було зупинене.

Рішення про поновлення конкурсу стосуватиметься виключно підприємств у оперативному підпорядкуванні оборонного відомства та має на меті забезпечення прозорого визначення претендентів на керівні посади.

Додамо, що днями наглядова рада АТ "Українська оборонна промисловість" (Укроборонпром) ухвалила рішення про початок конкурсу на посаду генерального директора оборонного концерну.

Фото: ua.depositphotos.com