НБУ курс:

USD

41,36

+0,04

EUR

46,01

+0,21

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

Світла буде більше: 28 серпня "Укренерго" застосовуватиме дві черги відключень

Світла буде більше: 28 серпня "Укренерго" застосовуватиме дві черги відключень
Фото: ua.depositphotos.com

Завтра, 28 серпня, обленерго запровадять заходи обмеження споживання електроенергії. Протягом усієї доби в усіх регіонах України діятимуть дві черги відключень. Про це повідомляє "Укренерго".

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Протягом всієї доби в усіх регіонах діятимуть дві черги відключень. Коли світло з’являється за графіком, споживайте, будь ласка, ощадливо. Не вмикайте кілька потужних електроприладів одночасно", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 27 серпня в Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях застосовують 3-4 черги відключень. Пізніше в цих регіонах були введені екстрені відключення через складну ситуацію в енергетичній системі.

РФ знову здійснила масовану атаку на об'єкти енергетики

Нагадаємо, зранку 26 серпня російські військові здійснили нову масовану ракетну атаку по території України. Окупанти поцілили в об'єкти енергетики.

Міністр енергетики Герман Галущенко підтвердив, що оператор системи передачі впровадив екстрені відключення, ситуація залишається складною, але енергетики працюють над її стабілізацією.

Також у зв'язку з ситуацією "Укренерго"  оголосило про введення екстрених відключень електроенергії по всій Україні.

Крім того, у Київській обласній військовій адміністрації повідомили про пошкодження двох енергетичних об'єктів у регіоні.

Фото: ua.depositphotos.com