НБУ курс:

USD

41,23

+0,01

EUR

44,91

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,49

41,42

EUR

45,45

45,30

Лідер фінансових сервісів: KИТ Group здобула престижну галузеву премію Banker Awards 2024

Лідер фінансових сервісів: KИТ Group здобула престижну галузеву премію Banker Awards 2024

KИТ Group, одна з найбільших фінансових компаній України, отримала престижну галузеву нагороду Banker Awards 2024 у номінації "Надійний і технологічний партнер обмінних операцій".

Ця відзнака є галузевим визнанням авторитетного рейтингу передового досвіду компанії у сфері фінансових сервісів і підтверджує лідерські позиції KИТ Group на ринку небанківських фінансових послуг. Banker Awards — це одна із найвпливовіших премій в Україні, завдяки якій визначають найкращих гравців фінансової індустрії. Отримання її відзнаки підтверджує відповідність найвищим світовим стандартам.

"KИT Group — міжнародна мультисервісна продуктова FinTech-компанія, яка є одним із найбільших операторів на ринку небанківських фінансових послуг України. Активне впровадження інновацій та постійні інвестиції в розвиток продуктів і технологій забезпечують KИT Group лідерські позиції завдяки динамічному розширенню географії присутності та наданню великого переліку сучасних фінансових сервісів", — зазначили організатори Banker Awards 2024.

KИТ Group не лише відповідає на ринкові виклики, а формує нові стандарти якості фінансових послуг.

"Ця престижна галузева відзнака — визнання багаторічних зусиль нашої команди щодо розвитку та постійного вдосконалення сервісу, його клієнтської та IT-інфраструктури, розширення доступу українців до фінансових послуг високого класу. Невдовзі ми здивуємо наших клієнтів новими сервісами, адже готуємо до запуску фірмовий застосунок  і низку нових послуг. Компанія активно інвестує в географічне розширення доступності операцій для наших клієнтів по всій Україні та планує транскордонну експансію на ринки країн Європи", — прокоментував отримання престижної галузевої відзнаки Георгій Шейко, директор зі стратегічного розвитку KИТ Group.

Як повідомили організатори Banker Awards 2024, KИT Group продовжує впровадження нових технологій, що створюють унікальну для українського ринку сервісну фінтех-екосистему, та готує запуск сучасного сервісного застосунку. Одна з особливих для українського ринку сервісних опцій — можливість фіксації курсу валют через онлайн-бронювання на сайті компанії. Це значно спрощує проведення фінансових операцій і дозволяє зробити їх більш вигідними.

KИT Group має широке національне покриття: 91 відділення у всіх обласних центрах і великих містах України з інтенсивним економічним життям (крім тимчасово окупованих територій) пропонує клієнтам послуги в умовах енергетичної нестабільності й інших інфраструктурних викликів, адже компанія інвестує в системи автономного живлення.

Продовжується регіональна експансія, створюються нові відділення. Вони не лише пропонують сучасний оновлений формат обслуговування високої якості, але й  мають унікальну айдентику. Вона є основою для розпочатого всеохоплюючого ребрендингу мережі з національним покриттям, створення особливого візуального стилю KИT Group, що яскраво виділить одного з найбільших учасників ринку з-поміж інших.

Нагорода Banker Awards підкреслює, що KИТ Group — надійний технологічний партнер, якому довіряють клієнти по всій країні.