НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

NovaPay розширює функціонал для ФОПів: видача довіреностей до рахунку та зручне зняття готівки

NovaPay розширює функціонал для ФОПів: видача довіреностей до рахунку та зручне зняття готівки
Фото: NovaPay

Відтепер у мобільному застосунку NovaPay для фізичних осіб-підприємців доступний розширений функціонал: видача електронних довіреностей до рахунку та зручне внесення/зняття готівки у відділеннях Нової пошти.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба NovaPay.

Зазначається, що 5 видів електронних довіреностей до рахунку відтепер можна оформити прямо в застосунку:

  • для бухгалтера з правом підпису;
  • для бухгалтера без права підпису;
  • для поповнення рахунку готівкою;
  • для зняття з рахунку готівки;
  • для поповнення та зняття з рахунку готівки.

Із електронною довіреністю бухгалтер зможе створювати та підписувати платіжні інструкції, формувати виписки і звіти, переглядати історію операцій по рахунку та бачити реквізити.

Окрім того, для ФОПів додали можливість вносити та знімати готівку із рахунку у відділеннях Нової пошти за допомогою штрих-коду у застосунку NovaPay. Послугою можуть скористатися як довірені особи, так і самі ФОПи, які мають рахунок у NovaPay.

Повідомляється, що до 26 вересня на всі послуги внесення та зняття готівки діє акційна ставка – 0% на комісії. Потім діятимуть такі тарифи:

  • усі операції з коштами, що надійшли як післяплата, – без комісій;
  • операції з коштами, що не є зарахуванням післяплати: усі транзакції і зняття готівки до 100 тис грн — без комісій, більше цієї суми — на зняття готівки комісія 0.5%, утім не менше 15 грн, переказ на інший банк – 0.5%, мінімум –  2 грн, максимум – 15 грн. 

Нагадаємо, в липні цього року NovaPay дав підприємцям можливість відкривати платіжний рахунок у застосунку NovaPay. Функціонал дозволяє легко та швидко отримати віртуальну бізнес-картку та онлайн-доступ до основних фінансових сервісів, а також виводити дохід ФОПу на картку фізособи.

Нещодавно повідомлялося, що тепер у мобільному застосунку NovaPay можна зекономити до 50% на оплаті за доставку "Новою поштою" та комісії за післяплату.