НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Форум "Диригенти змін" у Києві: лідери бізнесу, держави та суспільства обговорять виклики сьогодення та стратегічні кроки, які необхідні країні

Форум "Диригенти змін" у Києві: лідери бізнесу, держави та суспільства обговорять виклики сьогодення та стратегічні кроки, які необхідні країні

25 вересня в Києві відбудеться IX Форум "Диригенти змін", який традиційно об’єднає власників і керівників компаній, авторитетних державних та громадських діячів, інтелектуалів – тих, хто спрямовує свої зусилля на збереження, відновлення та розвиток нашої країни.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Організатор заходу – "Делойт" в Україні.

Тема Форуму: "Погляд крізь темряву: встояти і перемогти"

На заході говоритимуть про те, як пройти через темряву, залишившись сильними, готовими відновлюватися та розвиватися. Які ресурси у нас для цього є, куди їх найкраще спрямовувати, а що необхідно робити кардинально інакше, аби мати шанси на успіх. У фокусі дискусій:

1.      Стратегічні пріоритети для перемоги.

Модератор: Сергій Кулик, керівний партнер "Делойт" в Україні.

2.      Енергетичні виклики та нова економічна структура України.

Модератор: Єгор Григоренко, партнер, керівник департаментів консалтингу та управління ризиками "Делойт" в Україні.

3.      Відновлення людського капіталу.

Модераторка: Олена Бойченко, партнерка департаменту консалтингу "Делойт" в Україні.

4.      Лідерство в часи кризи: практики створення високоефективних команд.

Модератор: Роман Бондар, СЕО Korn Ferry Ukraine.

У програмі також Case Study компаній. Зокрема, Андрій Булах, заступник голови правління МХП, поділиться досвідом, як один із найбільших роботодавців вирішує питання людського капіталу.

Серед спікерів заходу: Тарас Чмут, голова фонду "Повернись живим", Євген Глібовицький, директор Інституту фронтиру, Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, Олександр Богуцький, головний виконавчий директор StarLightMedia, та інші. 

Більше інформації про програму та спікерів на сайті Форуму: conductorsofchanges.com.

Партнери заходу: МХП, ПУМБ, Sapiens, Starlight Media, Odgers Berndtson Ukraine, Task Force, Casillero del Diablo, Наш Формат, а також організація "Inclusive friendly / Інклюзивно привітні", яка допомагає організувати простір заходу так, аби він максимально відповідав концепції доступності.

Соціальна складова: 10% від вартості квитків та партнерських внесків буде спрямовано на потреби БФ "Діти Героїв", що надає допомогу дітям, які втратили одного або обох батьків внаслідок війни.

"Делойт" в Україні здійснює цю підтримку в межах WorldClass – пріоритетного напряму стратегії корпоративної відповідальності та сталого розвитку, метою якого є допомога людям у наданні доступу до нових можливостей.

Акредитація ЗМІ відкрита до 22 вересня. Надсилайте ваші запити Анастасії Бегезі, лідерці з комунікацій "Делойт" в Україні: [email protected], або реєструйтесь на сайті.