НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Корпоративна програма UPTEKA: Академія розвитку 9-1-1. Навчальний центр з 10-річним досвідом та Перший PHARM-HUB у Харкові

Корпоративна програма UPTEKA: Академія розвитку 9-1-1. Навчальний центр з 10-річним досвідом та Перший PHARM-HUB у Харкові
Фото: Аптека 9-1-1

За 27 років свого існування "Аптека 9-1-1" не лише стала одним з лідерів фармацевтичного ринку України, але й створила комплексну систему розвитку персоналу, яка постійно еволюціонує.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Сьогодні, маючи мережу з близько 1700 аптек по всій країні та команду у 10 000 співробітників, компанія продовжує інвестувати у найцінніший актив – людей.

У 2023 році, всі ключові елементи цієї стратегії ми зібрали в єдину програму UPTEKA: Академія розвитку 9-1-1, серце якої – Навчальний центр, що цього року відзначив своє 10-річчя. 

Фото: Аптека 9-1-1

Підхід до адаптації та навчання у "Аптека 9-1-1" є комплексним, масштабним та орієнтованим на довгострокове професійне зростання:

  1. Обладнані навчальні класи для всебічної підготовки слухачів курсів.
  2. Модель реальної аптеки та справжнє аптечне програмне забезпечення для формування практичних навичок, максимально наближених до реальності – для офлайн-версії Навчального центру. 
  3. Можливість завантажити та встановити касову програму на власний пристрій та відпрацювати робочі навички навіть залишаючись вдома – для онлайн версії Навчального центру.
  4. Інтенсивна 40-годинна програма, що поєднує теорію з практикою протягом одного тижня.
  5. Можливість негайного застосування отриманих знань у реальних умовах мережі з 1700 аптек.
  6. Постійна підтримка та менторство від досвідчених фахівців галузі.
  7. Перший PHARM HUB, що поєднує в собі аптеку-музей та освітній простір.
  8. Програми "Вища Ліга" та  "Кар'єрний ліфт" для професійного зростання фахівців мережі.

"Динамічний розвиток компанії, в першу чергу, вимагає створення умов для постійного підвищення професійного рівня та розвитку персоналу", – пояснює Олександр Севрюков, керівник навчального центру, кандидат фармацевтичних наук. 

За десятиліття центр підготував понад 12 000 фахівців, кожен з яких пройшов інтенсивний 40-годинний тижневий курс, що поєднує теорію з практикою у спеціально обладнаному навчальному класі. Унікальність підходу полягає у поєднанні теорії та практики, що реалізується через модель аптеки з двома касами, обладнаними справжнім програмним забезпеченням.

"Завдяки нашій програмі, співробітники з першого дня роботи готові ефективно виконувати свої обов'язки", – підкреслює Олександр Севрюков.

Наші досягнення в цифрах:

  • 10 років ефективного навчання та адаптації співробітників
  • 12 000 випускників
  • 5 днів на тиждень 
  • 40 год/тиждень 
  • 200 слухачів щомісяця 

Але компанія не зупиняється на досягнутому. У 2024 році "Аптека 9-1-1" зробила новий крок уперед, відкривши у Харкові PHARM HUB. Це унікальне поєднання аптеки-музею та освітнього простору.

Фото: Аптека 9-1-1

PHARM HUB органічно поєднує в собі модель сучасної аптеки, музей історії фармації та освітній простір для зустрічей зі студентами та партнерами. Тут ми розпочали проводити лекції та майстер-класи від провідних фахівців компанії та галузі, дискусійні панелі.

Наша компанія прагне, щоб PHARM HUB став платформою, де народжуються нові ідеї, формуються тренди та зростає нове покоління фахівців фармації.

Фото: Аптека 9-1-1

Розуміючи важливість залучення молодих талантів, "Аптека 9-1-1" активно співпрацює з вищими навчальними закладами.Тільки за 2024 рік компанія уклала меморандуми з 30 університетами та коледжами України, надаючи студентам можливість проходження безкоштовної інтернатури та практики в аптеках мережі. Ця ініціатива вже приносить результати: за 2 місяці 160 студентів з 14 навчальних закладів пройшли успішно практику в аптеках мережі по всій Україні. А 58 з них вирішили продовжити свій професійний шлях в "Аптеці 9-1-1".

Також компанія в цьому році запровадила  ініціативи для карʼєрного розвитку фахівців. Проект "Кар'єрний ліфт" відкриває шлях до свідомого лідерства для талановитих співробітників. Це надає можливість закривати керівні посади компанії професійним внутрішнім резервом. Вже зараз, у програмі, що започаткована весною 2024 року, 20 фахівців успішно проходять навчання.

Цю ініціативу доповнює внутрішня програма "Вища Ліга", яка підтримує прагнення співробітників у навчанні та подальшому розвитку у мережі аптек.

"Наша мета – не просто навчити, а створити середовище, де працівники можуть розвиватися та зростати", - підкреслює Олександр Севрюков.

Завдяки комплексно побудованій системі навчання та адаптації, нові співробітники готові ефективно виконувати свої обов'язки. А досвідчені працівники мають можливості для подальшого розвитку та кар'єрного зростання.

Таким чином, "Аптека 9-1-1" демонструє, що інвестиції в навчання та розвиток персоналу – це не просто шлях до успіху компанії, але й вагомий внесок у майбутнє фармацевтичної галузі України та створення нового покоління фахівців української фармації.