НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Що побачити у Карпатах влітку разом із дітьми

Що побачити у Карпатах влітку разом із дітьми

Тиша, шерех хвойних гілок, аромат цілющих трав, кришталево чисте повітря та запаморочливі пейзажі: відпустка разом із дітьми у Карпатах допомагає відновити сон, зміцнити нервову систему та імунітет. Що цікавого зробили Карпатські гори для сімейного відпочинку?

Літні походи в ліс та на полонини Карпат

Складність маршрутів різна: прогулятися лісом уздовж Прута чи акведука Ворохти можна з першокласниками, на полонини Борсучина чи Лисина варто вирушати разом із підлітками.

У комплексних тижневих турах компанії «Відпочинок 365» проживання у готелях класу 4* Ворохти та Трускавця з харчуванням за системою «шведський стіл», дитячими ігровими кімнатами та вечірньою анімацією доповнено програмою щоденних екскурсій. Щодня учасники турів вибирають із 5-7 різних маршрутів. Мінімум два – екологічні, з походами лісами та полонинами. Жоден маршрут за тиждень відпочинку у Карпатах не повторюється.

Топ-3 причини вирушити з дітьми влітку в карпатський ліс та на полонину

  1. Справжні, насичені сонцем лісові суниці, чорниці, брусниці, білі гриби, лисички, ароматні лікувальні трави. Нехай дитина дізнається, чому такі ароматні дари лісу й чим вони відрізняються від промислової продукції.
  2. Панорамні краєвиди без висотних будівель та заводів. Не штучна картинка на екрані смартфона, а безцінна матеріалізація, яку відчуваєш набагато об'ємніше за будь-яку віртуальну реальність.
  3. Інший ритм життя, без міської метушні, техногенних небезпек та благ цивілізації. Спостерігати рух сонця в небі, орієнтуватися в густому лісі без GPS, слухати музику вітру, торкатися теплих каменів, пити джерельну воду; бачити в дикій природі шуліку, тритонів, качок, форель. Безцінний досвід для цифрового покоління.

Кожен маршрут по лісовим тропам та полонинам Карпат точно розрахований за часом; передбачені зупинки для фотосесій; групу супроводжує досвідчений гід. Складність походу вказана у програмі, середня довжина маршруту від 4 до 12 км. Учасників тижневих турів "Відпочинок 365" доставляють до старту та відвозять на відпочинок у готелі комфортабельними мікроавтобусами.

Гірські вершини та озера Карпат

Шлях нагору не буває простим, але мета варта зусиль. Доведіть дитині цю просту істину під час сходження на Магуру, Хом'як чи Говерлу. Не потрібно складати іспити альпіністів, ці сходження цілком доступні для школярів. Одноденні тури зі сходженнями на гори, походами до озер Синевир та Несамовите виховують силу волі та лідерські якості краще за лекції та вебінари.

Легенди та музеї Карпат

Скелі Довбуша, Терношорська Лада, примарна фортеця Тустань, Мукачівська фортеця – кожна визначна пам'ятка Карпат має свої легенди та сакральні сенси. Бачити у звичайному предметі прихований потенціал навчать у Музеї гуцульської магії. Витягувати мелодії з мініатюрної дримби та величезної трембіти – у музеї І. Крумлика. В Інтерактивному Центрі спадщини Вигодської вузькоколійки діти можуть забратися в нору лисиці або стати машиністом поїзда.

Чани та термальні води Карпат та Закарпаття

Замість хлорованої води басейну незабутні відчуття купання у величезному чані на дровах. Гаряча вода з цілющими травами розслаблює, ефект посилений гуркотом гірської річки та співом птахів. Термальні комплекси Косине та Берегове поєднують оздоровлення та активний відпочинок.

Відпочинок у Карпатах з дітьми – виняткова можливість вийти у сімейних взаєминах на якісно новий рівень. Підвищити авторитет батьків. Розкрити потенціал дитини. Показати справжнє життя за рамками екрана планшетного ПК. Літо лише входить у свої права. Час планувати відпустку з дітьми в Карпатах.