НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Спорт ЮА - найкращий сайт для вболівальників

Спорт ЮА - найкращий сайт для вболівальників

Портал Sport.ua — один із найавторитетніших спортивних сайтів України. Вже понад 20 років команда проекту щодня пропонує своїй аудиторії цікавий та оригінальний контент.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Вболівальники завжди знайдуть на платформі актуальні результати змагань та турнірні таблиці. У стрічці новин регулярно з'являється інформація про значущі події зі світу спорту. Можна навіть стежити за матчами онлайн у текстовому режимі. І це далеко ще не все. Гостям Спорт ЮА також пропонують:

  • інтерв'ю із зірками;
  • думки експертів;
  • ексклюзивні тексти від авторів порталу;
  • відеоогляди найкращих моментів;
  • TV-програму, прогнози, блоги та ін.

На порталі є майже все, що може зацікавити вболівальника. Немає хіба що безкоштовних прямих телевізійних трансляцій, але це вже питання прав. Багато матеріалів є ексклюзивними, створеними власними авторами та кореспондентами.

Журналісти Спорт ЮА намагаються висвітлювати всі цікаві події, що відбуваються у спортивному світі. Особливою популярністю у читачів користуються футбольний, тенісний, боксерський та баскетбольний розділи, тому цим дисциплінам приділяється максимальна увага. Але це не означає «дискримінацію» щодо інших видів. Щойно десь відбувається змагання, яке може викликати інтерес, новини з місця подій не забаряться. У пріоритеті турніри за участю українських спортсменів, але ними вибір не обмежується.

Український та світовий футбол на порталі Sport.UA

Серед найпопулярніших видів спорту особливе місце посідає гра №1. Кількість людей, які регулярно дивляться футбольні матчі, напевно, перевершує загальну аудиторію вболівальників в інших дисциплінах разом узятих. На платформі, звісно, ​​це враховують. Більшість новин та матеріалів присвячені саме сокеру, як називають футбол американці. Відвідувачі сайту можуть стежити за результатами та текстовими онлайн-трансляціями найкращих турнірів:

  • Українська Прем'єр-ліга + Кубок, Перша та Друга ліги;
  • Чемпіонати світу та континентів + ​​Ліга націй (збірні);
  • Ліги чемпіонів, Європи та конференцій;
  • Чемпіонати та кубки інших країн.

Крім текстової трансляції сайт зазвичай дає посилання на прямий ефір на ресурсі правовласника. Іноді там можна переглянути гру безкоштовно, але в більшості випадків для перегляду потрібно оформити передплату або зробити разову оплату. Також на порталі є телепрограма найпопулярніших спортивних каналів. В окремих розділах поціновувачі футболу знайдуть інформацію про рейтинги та трансфери.

Матеріали сайту відкриті всім відвідувачам. Авторизуватися необхідно лише в тому випадку, якщо є бажання прокоментувати якусь подію. Реєстрація займає близько хвилини, з персональних даних потрібно лише адресу електронної пошти. При авторизації достатньо повідомити email або ім'я користувача та пароль. Також можна швидко увійти через обліковий запис у Google або Facebook.