НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Холодильники Candy — розвиток традицій у поєднанні з інноваційними трендами

Холодильники Candy — розвиток традицій у поєднанні з інноваційними трендами
Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Наші уявлення про комфортний дім постійно змінюються. Ми завжди прагнемо нового, і бренд Candy відповідає цим очікуванням. Пам’ятаючи про особливий підхід до життя та відповідальності за те, що створює, компанія гармонійно стає на наступну сходинку своїх досягнень та брендингу.

Історія компанії починається з пральних машин, продовжуючи подальшим розширенням всієї лінійки побутової техніки з різними функціями. Candy — італійський бренд, що має багату 80-річну історію, який постійно пропонує нові продукти. І сьогодні це оновлена серія Candy Fresco. 

Бренд відкриває ще одну сторінку з можливостями дистанційного керування та новітніми технологіями, щоб користувачі отримали унікальний досвід комфорту. З надбанням минулих поколінь, елегантним дизайном та надійністю, компанія переходить до ери Candy Smartness, яка відповідає на всі виклики стрімкого життя. Повне відображення цього гармонійного поєднання можна побачити у новій серії холодильників бренду.

 Fresco 300 — холодильники, що відкривають нові рівні комфорту

Сучасна техніка, що відповідає всім вимогам користувачів, має бути технологічною, інтегрованою у стрімкий ритм життя, а також місткою та економічною у споживанні електроенергії. Холодильники Candy з нової серії Fresco 300 відповідають усім цим трендам, адже працюють з новими функціями та технологіями.

Функціональність, що все змінює — унікальні технології

Серія Fresco 300 - це сучасний дизайн класичного дводверного холодильника, який виділяється збільшеним об’ємом та регулюванням поличок.

Важливі переваги:

  1. Технологія No Frost - не дає утворюватись інею на стінках, щоб вам не довелось розморожувати холодильник вручну. 
  2. Технологія Circle Fresh — для довшого зберігання свіжості продуктів. Вона працює завдяки боковим потокам повітря, що циркулюють, та дозволяє зберегти соковитість овочів та фруктів.
  3. Зона свіжості з регулюванням температури за вашими потребами.
  4. Зона адаптивної вологості у двометрових моделях. Холодильник автоматично підтримує потрібний рівень вологості завдяки рослинній мембрані Natura Fiber. 
  5. Фірмовий застосунок hOn, що містить безліч порад з найефективнішого використання холодильника. 

Також холодильники цієї серії належать до класу енергозбереження А++, що дозволяє економити ще більше електроенергії.

Дизайн холодильників — ергономіка у поєднанні з великим простором

Одна з відмінностей нової лінійки — стиль, що поєднує італійський, унікальний темперамент та нові уявлення про естетику, що гармонійно переплітається зі зручністю. Кожна риса цього лаконічного, стильного мінімалізму та геометричної чіткості направлена на те, щоб користувачу було комфортно та зручно жити, готувати та відпочивати з такою технікою. Це досягається завдяки наступним пунктам:

  • матеріал корпусу Crystal clear, який ще довше залишається чистим від відбитків пальців та має гладеньку матову поверхню;
  • комфортна інтегрована ручка, що бездоганно вписується в інтер’єр кухонного простору та стільниці;
  • можливість перевішувати двері, щоб не обмежувати себе у виборі місця для установки техніки;

Але найголовніше, що мають холодильники у серії Fresco 300 — це збільшений простір для того, щоб ви могли зберігати ще більше продуктів та мати простий доступ до них. Моделі лінійки мають ширину 60 см та висоту 205 та 185 см на вибір. Збільшені ящики морозильної камери дають можливість заморожувати дійсно великі об’єми продуктів.

Холодильники Candy Fresco 300 — це нове слово у концепції поєднання зручності та технологічності. Дізнайтесь більше на сайтах українських рітейлерів.