НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Як влаштувати спа-догляд удома?

Як влаштувати спа-догляд удома?

Робота, домашні справи, виховання дітей, щоденна боротьба з часом — ми всі чудово знаємо, скільки енергії на це потрібно. Спа в домашніх умовах — ідеальний спосіб відновити сили, розслабитися та відпочити від повсякденного стресу в комфортній обстановці. Як підготувати домашній спа-догляд? Надихайтеся нашими ідеями!

Ключовим елементом домашнього спа є увага до деталей. Ви можете використовувати ароматичні лампи або аромадифузори, свіжі квіти, свічки, увімкнути музику. Усе це створює приємну атмосферу та налаштовує на релакс. Поєднуючи подібні умови з розслаблювальним масажем і професійними засобами для догляду за тілом та обличчям, вам вдасться не просто відпочити, а й ефективно подбати про шкіру, волосся та нігті.

Рекомендуємо звернути увагу на люксовий британський бренд Elemis, у якого знайдеться все, що потрібно: натуральні скраби, ароматні лосьйони для тіла та багато інших продуктів преміальної якості. Що саме вам знадобиться, розповідаємо далі в статті.

Прості кроки для створення домашнього спа

Приємна атмосфера. Розставте свічки або розвісьте гірлянди помірної яскравості, щоб отримати м’яке та приглушене світло, що обволікає. Увімкніть розслаблювальну музику або звуки природи, які допоможуть вам заспокоїтися. Візьміть у ванну фруктову тарілку, чашку трав’яного чаю або будь-які інші улюблені ласощі. Використовуйте цей час із максимальною користю: почитайте книжку, на яку все ніяк не вистачає часу, або подивіться в тиші улюблений серіал. Присвятіть ці моменти лише собі.

Тепла ванна. Без неї домашній спа-догляд буде неповноцінним. Ванна — чудовий спосіб не лише добре очистити тіло, а й урівноважити думки. Хочете більше розкоші? Додайте до води кілька крапель ефірної олії, наприклад, лаванди чи евкаліпта, ароматну сіль або скористайтеся готовою бомбочкою для ванни, яка вже містить готовий комплекс корисних компонентів для шкіри. Ванна розслабляє напружені м’язи та допомагає позбутися повсякденного стресу, а ще підготовлює тіло до наступних б’юті-процедур.

Турбота про шкіру обличчя та волосся. Нанесіть маску на очищену шкіру та дайте живильним речовинам подіяти. Якісні засоби забезпечують зволоження та живлення, покращують текстуру шкіри та надають здорового осяйного вигляду. Не забувайте про волосся. Тепла вода відкриває кутикулу, що полегшує проникнення корисних активів, які містяться в засобах для догляду, наприклад, кондиціонерах і масках. Також можете акуратно відлущити шкіру голови спеціальним пілінгом, щоб прибрати ороговілі частинки, та обробити сухі кінчики олією.

Відлущування всього тіла. Скраб ефективно видаляє омертвілі клітини, завдяки чому шкіра краще всотує корисні речовини продуктів догляду, таких як лосьйони, креми та олії для тіла. Регулярне відлущування покращує текстуру та вирівнює тон шкіри, а масажні рухи під час процедури стимулюють кровообіг і насичують клітини киснем. Спробуйте бестселери Elemis — скраби Frangipani Monoi та Lime & Ginger, збагачені морською сіллю та екзотичними оліями для ретельного очищення, зволоження й оновлення шкіри.

Масаж. Якщо можете, попросіть свого партнера зробити короткий масаж спини або ніг. Якщо ні, використовуйте аксесуари, які полегшать самостійне проведення процедури, наприклад, ролик для тіла. Масаж покращує кровообіг, зменшує м’язові болі та приносить відчуття розслаблення, а в поєднанні з живильною олією для тіла надає шкірі еластичності та пружності.

Вам точно все вдасться. Домашній спа-догляд можна зробити таким самим розкішним, як салонний, якщо трохи постаратися над створенням атмосфери та правильно підібрати доглядальні продукти.