НБУ курс:

USD

41,32

+0,04

EUR

45,80

+0,34

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

З Mastercard та E-Zoo балувати своїх улюбленців стало ще вигідніше

З Mastercard та E-Zoo балувати своїх улюбленців стало ще вигідніше

Чи знаєте ви, що, будучи власником банківської картки Mastercard, можна отримати знижку - 10% на різні групи товарів для домашніх тварин? Ми розповімо, як це зробити!

Зоотовари знаходяться на нашому сайті: e-zoo.com.ua. Якщо вам вже є 18 років, у вас вдома планується поповнення у вигляді чотирилапого, хвостатого, пернатого або лускатого вихованця, і дуже хочеться купити щось новеньке для нього, заходьте в інтернет-магазин за посиланням. Вам відкриється величезний та захоплюючий світ товарів для тварин.

Як же оформити замовлення, щоб отримати знижку від Mastercard та E-ZOO?

Визначившись із розміром, кольором та іншими характеристиками обраного виробу, поміщаєте цей товар у кошик та оформлюєте замовлення онлайн, оплачуючи його на сайті банківською карткою Mastercard! Ось і все, тепер ваше замовлення приїде до вас за зниженою ціною на 10%! Приємно і для вашого гаманця, і, звичайно, для вашого пухнастого улюбленця!

На які групи зоотоварів поширюється знижка?

У нас — найширший вибір товарів не тільки для котиків, а й для собак, птахів, гризунів, рептилій, рибок та інших ще більш екзотичних домашніх улюбленців! До вашої уваги представлені всілякі корми та ласощі. Серед них ви зможете знайти та ветеринарні дієти, і консерви, і навіть замінники молока для найменших. Широкий асортимент іграшок приведе вашого вихованця на повне захоплення — є з чого вибрати: ігрові комплекси, інтерактивні забави, звичні дражнилки, прогулянкові кулі й т.д.! А також: клітини, амуніція, акваріуми, лікарські та протипаразитарні препарати, доглядові засоби (шампуні, краплі для очищення вух, зубні щітки), наповнювачі та туалети, пелюшки, лежанки, одяг, миски та напувалки, вітаміни, обігрівальні прилади, килимки, сіно, будиночки, дряпки, переноска для кота, а також багато іншого. Якщо у вас виникли запитання щодо будь-якого товару, ви завжди можете зв'язатися з нашими досвідченими менеджерами для отримання консультації. Побалуйте свого домашнього улюбленця новим придбанням, адже в цей час усім нам необхідно трохи більше піклування, теплоти та уваги. На сайті доступні товари, які будуть прийнятними для будь-якого бюджету.

Невеликий секрет!

Якщо ви на сайті бачите, що товар позначений не лише позначкою "- 10% знижка від Mastercard", а й має іншу знижку, ви отримуєте додатково ще - 10%! Поспішайте, адже акція діє до 15 травня 2024 року.