НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,96

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,53

41,47

EUR

46,45

46,30

Київський ЖК Greenville Park пропонує пентхауси з мальовничим видом на Поділ

Пентхауси, Поділ, Глибочицька, ЖК Greenville Park
Привабливість пентхаусів у світі лише зростає, а ось живуть в них тепер далеко не лише брокери і фінансисти

Розповідаємо, як поєднати зручність квартири з комфортом заміського будинку і жити “як в кіно”.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Пентхаус у сучасному житловому комплексі - це не просто квартира, а відповідний спосіб життя. Панорамні вікна, велика площа, простір та багато вільного місця у сукупності з дизайнерським оформленням житла та вигідною локацією створюють відчуття масштабу та статусу. Цей різновид житлової нерухомості з’явився у Сполучених Штатах близько ста років тому та швидко завоював популярність у заможних американців - банкірів, бізнесменів, промисловців. До речі, частину сцен легендарної стрічки “Вовк з Уолл-Стріт” Мартін Скорсезе знімав в нью-йоркському пентхаусі вартістю майже в $7 мільйонів. Привабливість пентхаусів у світі лише зростає, а ось живуть в них тепер далеко не лише брокери і фінансисти.  

Де знайти пентхауси в Києві? Які переваги та особливості цих квартир? Чи варті вони витрачених коштів? На ці та інші питання відповідаємо разом з фахівцями девелоперської компанії Greenville.

Стиль життя   

Будь-яка квартира - це спосіб організації життя в межах конкретного простору. Переступаєш поріг і відразу розумієш, хто тут живе. Пентхаус не є винятком. Власники такого житла - це успішні люди, які вміють монетизувати свої навички та таланти, цінують якість та естетику, продуктивно розпоряджаються своїм часом, роблять ставку на постійне самовдосконалення. Цілеспрямованість, мотивація, ініціативність, бажання розвитку - набір цінностей, притаманних цій категорії людей. Сьогодні серед них підприємці, IT-фахівці, представники технологічних галузей та креативної економіки. 

“Для них велике значення мають приватність, відчуття свободи та автономності посеред мегаполісу з його динамікою та ритмом”, - підкреслює голова департаменту продажів Greenville Kyiv Сусанна Караханян.

Перші пентхауси - квартири на декілька рівнів з терасними балконами замість стандартних консольних - з’явились в Нью-Йорку на початку 20-х років минулого століття. Саме тоді серед заможних верств американського суспільства стало престижним жити на останніх поверхах хмарочосів, що ніби підкреслювало їх соціальне становище та винятковість. З тих пір мало що змінилося, лише пентхауси стали ще більш розкішними, з новими опціями та технічними новаціями. Таке житло і зараз приваблює, у першу чергу, тих, хто звик брати відповідальність за своє життя, досягати поставленої мети та не боятися ризикувати.  

Вигідна інвестиція 

Комусь подобається жити в квартирі, у вирі міського життя. Комусь до душі будинки у передмісті. Головна ж особливість пентхауса полягає в поєднанні функціональності квартири та простору і комфорту заміського будинку. Ти ніби живеш в центрі міста, але велика кількість кімнат, дворівнева структура та власна тераса створюють атмосферу приватної резиденції. Це перша відмінна перевага пентхауса.  

Тераса вигідно вирізняє пентхауси з-поміж інших багаторівневих квартир зі стандартними балконами. У розпорядженні мешканця з’являється багатофункціональний простір, де можна втілювати різноманітні ідеї. 

“На відкритій терасі можна влаштувати вечірку, готувати страви на грилі, пити вранці каву, милуючись сходом сонця і тим, як прокидається велике місто. Це чудове місце для вечірок, зустрічей з друзями і родичами, перегляду кіно на проекторі, романтичного відпочинку під зірками. Не забуваємо і про фізичні вправи. Аеробіка, йога, стретчинг, фітнес - той випадок, коли заняття спортом з панорамою міста перед очима виглядають естетично та атмосферно”, - зазначають в Greenville Kyiv. 

Серед інших переваг - велика площа, п’ять та більше кімнат, високі стелі, панорамні вікна, розташування у престижному районі з усією необхідною інфраструктурою та чудовий вид на місто. Будівельні матеріали, зазвичай, використовуються лише найвищої якості. А вільні планування дають можливість створити житло своєї мрії.  

Пентхаус не тільки підкреслює індивідуальність, престиж та рівень матеріального успіху. Це справді вигідне капіталовкладення, а здача такої оселі в оренду може стати чудовим джерелом пасивного доходу. 

Пентхауси в Києві: житловий комплекс Greenville Park на Подолі

Серед оптимальних варіантів у столиці - житловий комплекс бізнес-класу Greenville Park. Вартість квадратного метру в пентхаусах Greenville Park - від 2250 у.о. Це дворівневі квартири (від 3 до 6 кімнат) з сучасним дизайном та відкритою терасою, звідки відкривається просто неперевершена панорама Києва.    

Комплекс розташований на Подолі, де зосереджене культурне життя, затишні кафе, історичні пам’ятки та сучасні арт-простори. Уся необхідна для життя інфраструктура неподалік, що значно економить час мешканців. 

У будівництві використовується монолітна-каркасна технологія та якісні, екологічно безпечні матеріали. Є багаторівневий підземний паркінг з місцями для підзарядки електрокарів, дитяча ігрова кімната, окреме приміщення для колясок та велосипедів, лапомийка для домашніх улюбленців, дитячий майданчик на вулиці. Вхідна група готельного типу з унікальним дизайном. Робочі зустрічі можна проводити в спеціально відведеному бізнес-просторі. 

Внутрішня територія закрита від сторонніх, діє індивідуальна система доступу. Безпека на території житлового комплексу Greenville Park забезпечується завдяки відеонагляду та цілодобовій охороні, працює консьєрж-сервіс, а експлуатаційними питаннями турбується сервісна компанія.