НБУ курс:

USD

41,32

+0,04

EUR

45,80

+0,34

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

Понад 500 українців стали власниками магазинів Żabka у Польщі

Понад 500 українців стали власниками магазинів Żabka у Польщі
Фото: ua.depositphotos.com

Магазинами Żabka у Польщі вже управляють близько 500 підприємців з України, які підписали договір франшизи. Більшість з них – жінки.

Про це повідомляє пресслужба Żabka.

За словами представника компанії Пшемислава Києвські, кількість українців, які відкривають магазини Żabka, продовжує зростати.

"Żabka підтримує підприємців із різних куточків світу, створюючи простір для реалізації мрій та професійних цілей", - заявив він.

Мережа забезпечує навчання, необхідне для ведення власного бізнесу, а також надає повністю мебльований та укомплектований магазин, розташування якого ретельно проаналізоване з точки зору маркетингових та операційних можливостей.

У компанії зазначають, що розпочати співпрацю із мережею можуть люди, яким не обов'язково мати попередній досвід роботи у роздрібній торгівлі. Завдяки співпраці з Żabka понад 86% франчайзі цього року досягли виручки щонайменше 27 000 злотих на місяць.

Хто може стати франчайзі

Згідно з пресрелізом, усі кандидати у франчайзі магазинів Żabka, які перебувають у Польщі менше 2 років і не мають польського громадянства, повинні мати двох поручителів, які є громадянами Польщі, або одного поручителя і надати заставу у розмірі 25 000 злотих.

Кандидати з країн, які не входять до ЄС і не мають польського громадянства, повинні надати такі документи, як постійний дозвіл на проживання або довгостроковий дозвіл на проживання в ЄС.

Незалежно від країни походження, всі кандидати зобов’язані сплатити однаковий початковий внесок у розмірі приблизно 5 тисяч злотих, пройти реєстрацію одноосібної підприємницької діяльності та отримати позитивний результат тесту на відбір. Іноземці додатково повинні володіти польською мовою щонайменше на рівні B2.

Про мережу магазинів Żabka

Żabka — це одна з найбільших мереж продуктових магазинів у Польщі, яка запрацювала у 1998 році. Вона налічує понад 10 тисяч точок по всій країні і діє на основі франчайзингу.

Магазини Żabka пропонують широкий асортимент товарів повсякденного вжитку, включно з продуктами харчування, напоями та предметами першої необхідності.

Фото: ua.depositphotos.com