НБУ курс:

USD

41,36

+0,04

EUR

46,01

+0,21

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

ТРЦ Respublika Park та парк розваг Neopolis демонструють рекордну відвідуваність

ТРЦ Respublika Park та парк розваг Neopolis демонструють рекордну відвідуваність
Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Найбільший торгово-розважальний центр України та Східної Європи, Respublika Park, повідомив про стабільне зростання кількості відвідувачів як у самому ТРЦ, так і в парку розваг Neopolis.

За даними керівництва, у будні дні ТРЦ приймає від 42 до 50 тисяч гостей, а у вихідні ця цифра зростає до 75-90 тисяч відвідувачів. Під час проведення масштабних заходів кількість гостей сягає 120 тисяч на день.

"Ми спостерігаємо стабільне зростання трафіку від місяця до місяця. Особливо важливим для нас є суттєве зростання трафіку буднього дня, у вихідні трафік стабільно високий", - зазначила CEO Respublika Park Юлія Щаслива.

Парк розваг Neopolis, розташований у ТРЦ, також демонструє рекордні показники. "У жовтні 2023 та березні 2024 ми зафіксували понад 70 000 клієнтів у Neopolis. Це абсолютний рекорд для парку", - повідомила Юлія Щаслива.

За її словами, значний вплив на відвідуваність мають масштабні тематичні заходи, які регулярно проводяться в Neopolis.

Ми активно співпрацюємо з артистами, блогерами, школами сучасних технологій, а також з організаторами сімейних форумів. Такі заходи безпосередньо впливають на збільшення відвідуваності

Юлія Щаслива
Юлія Щаслива CEO Respublika Park

Особливою популярністю користується новий атракціон - Аеротруба від Aerodium Kyiv. "Вже минув рік з відкриття, і ми спостерігаємо, що українцям подобається літати. Відвідувачі активно купують та дарують польоти на дні народження", - зазначила Юлія Щаслива.

Керівництво ТРЦ пов'язує зростання відвідуваності з якісним tenant-mix та ефективними маркетинговими заходами, проведеними у партнерстві з орендарями, та  відкриттям нових цікавих магазинів. "Наша мета - створити простір, де кожен відвідувач зможе знайти все необхідне для покупок, розваг та відпочинку під одним дахом. Зростання кількості відвідувачів свідчить, що ми рухаємось у правильному напрямку", - підсумувала Юлія Щаслива.Довідка

Respublika Park – супер-регіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальна площа – 300 000 кв.м. Власник ТРЦ – австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, що була заснована у Відні у 2013 році та працює у сфері нерухомості. Наразі акціонер Республіка Парк успішно представлений на ринках нерухомості Центральної та Східної Європи. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.