НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

У ДТП загинули радник голови Мінстратегпрому та його дружина

У ДТП загинули радник голови Мінстратегпрому та його дружина
Ярослав Олійник. Фото: t.me/zalizni_zminy

У неділю, 8 вересня, в ДТП загинув радник голови Міністерства стратегічних галузей та промисловості Ярослав Олійник, відомий під позивним “Локі”. Про це повідомив позаштатний радник президента зі стратегічних питань Олександр Камишін.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Загинув Ярослав Олійник. Він же Локі. Один з перших членів оновленої команди МінСтратегПрому. Він доєднався до нас минулого літа прямо з лінії фронту. Відповідав за роботу з виробниками дронів. До сих пір не віриться", - написав Олександр Камишін.

Він зазначив, що прощання з Ярославом Олійником відбудеться у вівторок, 10 вересня, о 12:00 у Михайлівському соборі.

Заступниця міністра з питань стратегічних галузей Ганна Гвоздяр повідомила, що в ДТП загинула також дружина Ярослава Олійника, Ніна. Вона підкреслила, що Ярослав був важливим членом команди та відданою людиною, яка присвятила своє життя боротьбі з ворогом.

Наразі обставини ДТП, в якому загинули Ярослав Олійник та його дружина, залишаються невідомими.

Ярослав Олійник приєднався до Збройних сил України у 2017 році і служив у підрозділі "Аеророзвідка" в ролі оператора дронів. Він брав участь у бойових діях у Київській, Чернігівській та Харківській областях, включаючи звільнення Куп’янська, а також навчав нових операторів дронів.

 Крім того, Ярослав Олійник співпрацював з благодійним фондом "Повернись живим".