У КМДА уточнили, коли у Києві розпочнуться осінні канікули

У КМДА уточнили, коли у Києві розпочнуться осінні канікули

У київських школах діти підуть на осінні канікули з 31 жовтня і будуть відпочивати до 6 листопада, повідомила 21 жовтня пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

В КМДА підкреслили, що до початку канікул заклади освіти в столиці продовжать роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій на випадок, якщо повітряну тривогу оголосили до початку навчання.

"Заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу в форматі, в якому працюють наразі", — уточнили в адміністрації.

Зазначимо, що у разі оголошення сигналу тривоги під час прийому/приходу дітей/учнів до закладу освіти, вони разом з працівниками закладу та батьками або іншими супроводжуючими особами мають терміново перейти в укриття закладу освіти.

Під час повітряної тривоги, після того, як всі учасники освітнього процесу перейшли в укриття, діти/учні до закладів освіти не приймаються до оголошення сигналу "Відбій повітряної тривоги!".

При цьому передбачено, що якщо ж учень перебуває в укритті закладу освіти під час сигналу повітряної тривоги, батьки зможуть її забрати лише після відбою тривоги.

Нагадаємо, із 7 жовтня у столиці розпочали опалювальний сезон для закладів соціальної сфери – лікарень, шкіл, садків та інших установ.